Event en beurs

Voor duidelijk en in lijn communiceren op een event zijn de juiste routing, signing en styling onmisbaar. Letterlijk de bezoekers de weg wijzen, maar ook zorgen dat alle uitingen bijdragen aan de uitstraling van het merk, bedrijf en event. Hierin is dus styling ook van belang en kan meegenomen worden in de op maat gemaakte items.

iBestuur Congress

Voor het iBestuur Congress zijn er naast de ‘standaard’ artikelen -zoals beachflags, roll-up banners, bouwhekbanners, etc. – ook mooie en unieke items op maat gemaakt. Zo zijn de wegwijzers, de A5-houders en de banier-staanders voor buiten op maat ontworpen in stijl én functionaliteit. I.o.v. OverDwars Project coördinatie

Master’s Day Universiteit Leiden. Geestes Wetenschappen.

Vormgeving en leveringen van folders, boekenleggers, banners, losstaande peesframes en folderrekken verzorgd. Incl. plaatsing. Een totaal plaatje!

Waterbazen tentoonstelling – Rijkswaterstaat

Vormgeving, levering én montage van diverse doeken, spanframes en borden voor de tentoonstelling Waterbazen. Deze tijdelijke tentoonstelling was een half jaar te zien in de Bavelkerk te Haarlem, bij het Cruqius museum en de timmerwerf. I.o.v. van Issos BV

Waterbazen

Full colors op de beurs

Fullcolor levering bij diverse standbouw projecten, in verschillende materialen: snijvinyl, peesdoeken, aitex, perspex letters, etc.