MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS  

INTERIEUR ONTWERP

Maak je droominterieur werkelijkheid met een maatwerk interieurontwerp en een realistisch plan van aanpak.
Jullie wensen en eisen staan voorop, door eerst goed in gesprek te gaan worden deze duidelijk en dienen ze als leidraad voor het interieurontwerp. Zo onstaat er een inrichtingsplan welke echt bij jullie past, waarbij beleving én functionaliteit hand in hand gaan. Zonder (onnodige) consessies.
De inhoud van een interieurontwerp pakket varieert, denk aan: plattegronden, 3D tekeningen (Sketch-up) & 3D renderingen, verlichtingsplan, moodboard, kleur-, materiaal- en product- suggesties, en meer. De samenstelling varieert aangezien deze wordt afgestemd naar behoefte.

Er is meer mogelijk dan je denkt!
#HetKanOokAnders
PLAN VAN AANPAK
Een interieur-ontwerp-pakket is al geschikt vanaf 1 ruimte tot een uitgebreid inrichtingsplan voor een geheel huis of project. De kosten voor een interieurontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s), de wensen en de uitvoering van het voorstel.
Bij Helemaal Hildy kan je terecht van concept tot realisatie en maatwerk meubilair. Hiervoor werken we samen met gerenommeerde interieurbouwers, aannemers en leveranciers. 


Volg je Helemaal Hildy al?

INTERIEUR ADVIES

Twijfel je of je een interieur-ontwerp-pakket nodig hebt? Vraag dan adviesgesprek aan huis  aan. Dan lopen we op locatie de ruimtes door waar jij vragen over hebt. Dat kan gaan over de indeling, kleur- of materiaalgebruik, gewenste uitstraling/stijl, etc. Van te voren vul je een kleine vragenlijst in en kan je aanvullende informatie met ons delen. Zo kunnen we gericht kijken. 

Het adviesgesprek duurt ca. 1,5 uur, hierin kan je diverse 
vragen omtrent jouw interieur voorleggen. Na het bezoek ontvang je per email de belangrijkste punten netjes op een rijtje. 

TIP: bereid zo goed mogelijk je vragen voor, dan haal je het meeste uit de afspraak.

Op aanvraag. 

MODULE MOODBOARD 
N.a.v. het interieuradvies kan je ook een digitaal moodboard laten maken voor extra houvast. Daarin staan dan voorbeelden van accessoires, meubilair, armaturen, e.d. Helemaal afgestemd op wat er in jouw situatie nodig is.

Op aanvraag.

KANTOOR AAN HUIS 

Thuiswerken is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Wanneer voltijd thuiswerken niet meer noodzakelijk is, zal je in de toekomst wellicht toch deels thuis willen werken. Dan is het fijn als de thuissituatie daar zo goed mogelijk op is ingesteld.

Valt het thuiswerken niet altijd mee?

Maak er het beste van! Van elke thuiswerkplek is een fijne praktische ruimte te maken….van keukentafel, zolderkamer tot torenkamertje! Hoe? Door gebruik te maken van een slim interieurplan in jouw stijl >>

THUISWERKEN AAN DE KEUKENTAFEL…

is natuurlijk niet ideaal, maar soms is het niet anders. Zorg voor een eigen plek aan tafel, afgebakend door een akoestisch, uitvouwbaar scherm. Zo’n scherm helpt je te concentreren én geeft een duidelijk signaal af aan je huisgenoten. De drempel om te storen wordt wat hoger.

Ben je klaar? Dan berg je het scherm én je andere spullen makkelijk op. Klein, compact en uit het zicht. Welkom weer thuis!

KANTOOR IN HUIS

Een werkruimte in een kamer met meerdere functies kan je heel goed scheiden. Met een roomdivider, kamerscherm of paneel gordijnen bijvoorbeeld. Ook kan je een optische indeling maken; door een klein rond kleed bijv. of de muur in te delen met een andere kleur, etc. Handig als er niet heel veel ruimte is! 

Door zo’n scheiding aan te brengen, kan je werk en privé goed gescheiden houden.

KANTOOR KAMER

Niets fijner dan een aparte ruimte voor je kantoor! Of het nu op zolder of in de schuur is, hier kan je helemaal los gaan.

Maak de ruimte optimaal door deze af te stemmen op jouw persoonlijkheid. Door kleur- en materiaalkeuzes bepaal je de juiste sfeer. Goede verlichting en akoestiek zorgen voor een optimale werkomgeving en bevorderen je concentratie. Nog een plant erbij voor de luchtzuivering en je wilt er nooit meer weg! 

IDEALE VERLICHTING

Zorg voor een goede verlichting bij je werkplek. Er zijn prachtige lichtsystemen waarbij je jouw ideale werkverlichting creëert, voor elk moment van de dag.

Van ‘directe-activatie’ tot ‘even-wakker-worden’ verlichting. Jij bepaalt wat voor jou het beste werkt.

GROEN AAN HET WERK

Planten mogen eigenlijk niet ontbreken op een werkplek. Ze hebben bevorderen de luchtkwaliteit, werken mee aan de akoestiek en hebben een stress-verlagend effect.

Van plantje op bureau tot groene wand, leef je uit!

KLEUR EN SFEER

Een thuiswerkplek hoeft niet saai te zijn!
In een ruimte met gedeelde functie maak je met kleur makkelijk een duidelijk statement. 

Of heb je een afgescheiden ruimte voor je werkplek in/aan huis? Houd je dan niet in, stem je kleuren af op jou persoonlijkheid.


AKOESTIEK

Weg met die echo! 

Naast de standaard systemen zijn er ook veel andere slimme oplossingen aan te wenden om de akoestiek te verbeteren.

Denk aan o.a. kleden, planten, gordijnen, schilderijen, lampen en meer!

AANKOOP & ADVIES

Weet je wat je wilt, maar niet waar je dat moet halen? Bijvoorbeeld zo’n groot kunstwerk aan de muur, of die éne lamp, of dat toffe kleed maar dan net wat groter? Of twijfel je over wat je zal aanschaffen en kan je daarin wel wat ondersteuning gebruiken?

Laat het me weten, ik help je graag. Door persoonlijke inkoop (dat kan ook gezamenlijk – denk aan een bezoek aan De Woonindustrie bijv.) of online. Hierbij laat ik je dan zien welke spullen je waar kan aanschaffen of verzorg ik de complete aanschaf voor je. 

Ook bied ik praktische oplossingen voor items die niet standaard zijn. Voor grote uitdagingen, maar ook voor een kleine vraag kan je bij me terecht.

Interieurontwerp & advies

Interieurontwerp en -advies, daar waar je het nodig hebt. Voor verbouwen, herinrichten of een nieuwe start…

Elke vraag is welkom, wat is jouw uitdaging?


Maatwerk meubilair

Past standaard meubilair niet of is er behoefte aan een bijzonder (inbouw) meubel? Kies dan voor maatwerk meubels, helemaal naar jouw smaak en behoefte ontworpen.

Sterker nog…we kunnen dit ook voor je realiseren!

3D ontwerp en renderingen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Het interieurontwerp wordt in Sketch-up op schaal getekend en gepresenteerd in duidelijke sfeerbeelden.

Zo zie je precies wat je kan verwachten.

Aankoop meubilair, accessoires & armaturen.

Maak jouw interieurproject compleet met de juiste spullen, materialen, groen en verlichting! Een goed afgestemd pakket zorgt voor eenheid en rust. 

Van Retro tot superstrak design.