MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS  

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je een nieuwe ‘look’ in je huis? Bij het inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan.  Hoe maak je de juiste? 

Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen!


INTERIEUR ONTWERP

Maak je droominterieur waar met een maatwerk interieurontwerp.
Met het vormgeven van de ruimte(s) wordt er goed gekeken hoe jouw/jullie wensen in het interieurontwerp passen. Hierbij spelen beleving én functionaliteit een grote rol. Denk aan lay-out, kleur & materiaalgebruik, afwerking, meubilair, accessoires, etc. Ook wordt er rekening gehouden met budget.

Zeker bij de ruimte(s) die niet makkelijk in te delen lijken te zijn, brengt een goed doordacht interieurplan-op-maat duidelijkheid over wat er wel kan, én hoe je dat kan realiseren.

Er is meer mogelijk dan je denkt!
#HetKanOokAnders
PLAN VAN AANPAK
Een interieur-ontwerp-pakket is al geschikt vanaf 1 ruimte tot een uitgebreid inrichtingsplan voor een geheel huis of project. 
De kosten voor een interieurontwerp zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s), de wensen en de uitvoering van het voorstel. Bij interesse ontvang je een vragenfomulier betreffende je aanvraag. In een eerste persoonlijke kennismaking (online of op locatie) gaan we hier op in en ontvang je een gepaste prijsopgave. Bij akkoord kunnen we direct aan de slag, en duiken we verder in al jullie wensen.
Realisatie of ondersteuning bij de realisatie van het interieurplan en maatwerk meubilair is ook mogelijk. Hiervoor werken we samen met gerenomeerde interieurbouwers, aannemers en leveranciers. Op aanvraag. 


KANTOOR AAN HUIS 

Thuiswerken is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Wanneer voltijd thuiswerken niet meer noodzakelijk is, zal je in de toekomst wellicht toch deels thuis willen werken. Dan is het fijn als de thuissituatie daar zo goed mogelijk op is ingesteld.

Valt het thuiswerken niet altijd mee?

Maak er het beste van! Van elke thuiswerkplek is een fijne praktische ruimte te maken….van keukentafel, zolderkamer tot torenkamertje! Hoe? Door gebruik te maken van een slim interieurplan in jouw stijl >>

THUISWERKEN AAN DE KEUKENTAFEL…

is natuurlijk niet ideaal, maar soms is het niet anders. Zorg voor een eigen plek aan tafel, afgebakend door een akoestisch, uitvouwbaar scherm. Zo’n scherm helpt je te concentreren én geeft een duidelijk signaal af aan je huisgenoten. De drempel om te storen wordt wat hoger.

Ben je klaar? Dan berg je het scherm én je andere spullen makkelijk op. Klein, compact en uit het zicht. Welkom weer thuis!

KANTOOR IN HUIS

Een werkruimte in een kamer met meerdere functies kan je heel goed scheiden. Met een roomdivider, kamerscherm of paneel gordijnen bijvoorbeeld. Ook kan je een optische indeling maken; door een klein rond kleed bijv. of de muur in te delen met een andere kleur, etc. Handig als er niet heel veel ruimte is! 

Door zo’n scheiding aan te brengen, kan je werk en privé goed gescheiden houden.

KANTOOR KAMER

Niets fijner dan een aparte ruimte voor je kantoor! Of het nu op zolder of in de schuur is, hier kan je helemaal los gaan.

Maak de ruimte optimaal door deze af te stemmen op jouw persoonlijkheid. Door kleur- en materiaalkeuzes bepaal je de juiste sfeer. Goede verlichting en akoestiek zorgen voor een optimale werkomgeving en bevorderen je concentratie. Nog een plant erbij voor de luchtzuivering en je wilt er nooit meer weg! 

IDEALE VERLICHTING

Zorg voor een goede verlichting bij je werkplek. Er zijn prachtige lichtsystemen waarbij je jouw ideale werkverlichting creëert, voor elk moment van de dag.

Van ‘directe-activatie’ tot ‘even-wakker-worden’ verlichting. Jij bepaalt wat voor jou het beste werkt.

GROEN AAN HET WERK

Planten mogen eigenlijk niet ontbreken op een werkplek. Ze hebben bevorderen de luchtkwaliteit, werken mee aan de akoestiek en hebben een stress-verlagend effect.

Van plantje op bureau tot groene wand, leef je uit!

KLEUR EN SFEER

Een thuiswerkplek hoeft niet saai te zijn!
In een ruimte met gedeelde functie maak je met kleur makkelijk een duidelijk statement. 

Of heb je een afgescheiden ruimte voor je werkplek in/aan huis? Houd je dan niet in, stem je kleuren af op jou persoonlijkheid.


AKOESTIEK

Weg met die echo! 

Naast de standaard systemen zijn er ook veel andere slimme oplossingen aan te wenden om de akoestiek te verbeteren.

Denk aan o.a. kleden, planten, gordijnen, schilderijen, lampen en meer!

Volg je Helemaal Hildy al?

INTERIEUR ADVIES

Wil je liever een adviesgesprek aan huis om je interieur vragen door te nemen?
Dat kan! We komen graag bij je langs en dan lopen we de ruimtes door waar jij vragen over hebt. Dat kan gaan over de indeling, kleur- of materiaalgebruik, gewenste uitstraling/stijl, etc. Op voorhand ontvang je een vragenlijst om de vragen/wensen in kaart te brengen.

Tijdens het adviesgesprek kan je
alle vragen omtrent jouw interieur voorleggen. Na het bezoek ontvang je per email de belangrijkste punten netjes op een rijtje. 

TIP: bereid zo goed mogelijk je vragen voor, dan haal je het meeste uit de afspraak.

Op aanvraag. 

MODULE MOODBOARD 
N.a.v. het interieuradvies kan je ook een digitaal moodboard laten maken voor extra houvast. Daarin staan dan voorbeelden van accessoires, meubilair, armaturen, e.d. Helemaal afgestemd op wat er in jouw situatie nodig is.

Op aanvraag.

AANKOOP & ADVIES

Weet je wat je wilt, maar niet waar je dat moet halen? Bijvoorbeeld zo’n groot kunstwerk aan de muur, of die éne lamp, of dat toffe kleed maar dan net wat groter? Of twijfel je over wat je zal aanschaffen en kan je daarin wel wat ondersteuning gebruiken?

Laat het me weten, ik help je graag. Door persoonlijke inkoop (dat kan ook gezamenlijk – denk aan een bezoek aan De Woonindustrie bijv.) of online. Hierbij laat ik je dan zien welke spullen je waar kan aanschaffen of verzorg ik de complete aanschaf voor je. 

Ook bied ik praktische oplossingen voor items die niet standaard zijn. Voor grote uitdagingen, maar ook voor een kleine vraag kan je bij me terecht.

Interieurontwerp & advies

Interieurontwerp en -advies, daar waar je het nodig hebt. Voor verbouwen, herinrichten of een nieuwe start…

Elke vraag is welkom, wat is jouw uitdaging?


Maatwerk meubilair

Past standaard meubilair niet of is er behoefte aan een bijzonder (inbouw) meubel? Kies dan voor maatwerk meubels, helemaal naar jouw smaak en behoefte ontworpen.

Sterker nog…we kunnen dit ook voor je realiseren!

3D ontwerp en renderingen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Het interieurontwerp wordt in Sketch-up op schaal getekend en gepresenteerd in duidelijke sfeerbeelden.

Zo zie je precies wat je kan verwachten.

Aankoop meubilair, accessoires & armaturen.

Maak jouw interieurproject compleet met de juiste spullen, materialen, groen en verlichting! Een goed afgestemd pakket zorgt voor eenheid en rust. 

Van Retro tot superstrak design.

Wil je graag wat voorbeelden zien? Hier staan wat impressies van enkele mooie projecten. Uiteindelijk heeft ieder een eigen smaak en daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee. Van strak, design tot landelijk, ik denk graag met je mee om het totaal plaatje geheel op maat, kloppend én in jouw gewenste stijl te maken.