MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS  

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je een nieuwe ‘look’ in je huis?  Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan. Keuzes over kleur- en materiaalgebruik, layout, meubilair, verlichting, etc. Hoe maak je de juiste?  Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen!


INTERIEUR ONTWERP

Maak je droominterieur waar met een op maat gemaakt interieurontwerp. Met het vormgeven van de ruimte(s) wordt er goed gekeken hoe alle wensen in het interieurontwerp passen. Hierbij spelen beleving én functionaliteit een grote rol. Denk aan lay-out, kleur & materiaalgebruik, afwerking, meubilair, accessoires, etc.

Een basis inrichtingsplan bestaat uit een plattegrond met 3D rendering(en) en een moodboard met kleur/materiaal/product suggesties. En is aan te vullen met een 
lichtplan, ontwerp maatwerk meubilair en groenplan. Dit interieur plan geeft je houvast om jouw droominterieur te realiseren, van styling tot verbouwing.

Een Interieurontwerp pakket is er vanaf € 645,00. incl. btw*
*De uiteindelijke kosten zijn afhankelijk van de grootte van de ruimte(s), de wensen en de uitvoering van het voorstel. Het pakket is geschikt voor een ontwerp van 1 ruimte tot een uitgebreid inrichtingsplan voor een heel huis.
Bij interesse ontvang je een vragenfomulier betreffende je aanvraag. In de persoonlijke briefing gaan we hier verder op in en ontvang je een gepaste prijsopgave. Bij akkoord kunnen we dan direct aan de slag! 

*In een straal van 15 km. vanaf Vleuten CS geen reiskosten. Voor grotere afstanden geldt € 0,25 per gereisde km.
 ! 3D schetsen, gebaseerd op aangeleverde plattegrond/bouwtekening met maatvoering. Inmeten mogelijk tegen meerprijs/in overleg. 
Ondersteuning bij de realisatie van het interieurplan en maatwerk meubilair is zeker mogelijk – op aanvraag. 

INTERIEUR ADVIES

Wil je liever een adviesgesprek aan huis om je interieur vragen door te nemen?
Dat kan! Ik kom graag bij je langs en dan lopen we de ruimtes door waar jij vragen over hebt. Dat kan gaan over de indeling, kleur- of materiaalgebruik, gewenste uitstraling/stijl, etc. Op voorhand ontvang je een vragenlijst om de vragen/wensen in kaart te brengen.

Tijdens het gesprek kan je
alle vragen omtrent jouw interieur aan me voorleggen. Het advies duurt ca.1 tot 1,5 uur. Na het bezoek ontvang je per email de belangrijkste punten netjes op een rijtje.  TIP: verzamel zo goed mogelijk je vragen, dan haal je het meeste uit de afspraak. 

Een interieur adviesgesprek van max. 1,5 uur kost € 149,00 incl. btw.
Langere sessies op aanvraag.


*In een straal van 15 km. vanaf Vleuten CS geen reiskosten. Voor grotere afstanden geldt € 0,25 per gereisde km.
MODULE MOODBOARD 
N.a.v. het interieuradvies kan je nog een digitaal moodboard laten maken voor extra houvast. Daarin staan dan voorbeelden van accessoires, meubilair, armaturen, e.d. Helemaal afgestemd op wat er in jouw situatie nodig is.

Een module Moodboard kost als aanvulling op een interieuradvies € 59,00 incl. BTW.   

AANKOOP & ADVIES

Weet je wat je wilt, maar niet waar je dat moet halen? Bijvoorbeeld zo’n groot kunstwerk aan de muur, of die éne lamp, of dat toffe kleed maar dan net wat groter? Of twijfel je over wat je zal aanschaffen en kan je daarin wel wat ondersteuning gebruiken?

Laat het me weten, ik help je graag. Door persoonlijke inkoop (dat kan ook gezamenlijk – denk aan een bezoek aan De Woonindustrie bijv.) of online. Hierbij laat ik je dan zien welke spullen je waar kan aanschaffen of verzorg ik de complete aanschaf voor je. 

Ook bied ik praktische oplossingen voor items die niet standaard zijn. Voor grote uitdagingen, maar ook voor een kleine vraag kan je bij me terecht.

Interieur ontwerp & advies

Ontwerp en advies van ruimtes en meubilair. Elke vraag is welkom, van een kleine ruimte tot een geheel concept. Van (3D) schets tot realisatie.

Meubilair & accessoires

Onzeker over welke meubels en accessoires aan te schaffen? Of heb je gewoon geen tijd?

Naast advies kan ook de aankoop en plaatsing uit handen worden genomen.

Groenplan

Pak uit met groen! Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om toch een gezonde, groene  én gezellige omgeving te creëeren!  

Lichtplan

Van Retro-fit tot superstrak design.

Sfeer-, functionele- en basisverlichting. Met de juiste mix maakt je elk interieur compleet.

Wil je graag wat voorbeelden zien? Hier staan wat impressies van enkele mooie projecten. Uiteindelijk heeft ieder een eigen smaak en daar houd ik zoveel mogelijk rekening mee. Van strak, design tot landelijk, ik denk graag met je mee om het totaal plaatje geheel op maat, kloppend én in jouw gewenste stijl te maken.

Vergeet het licht niet 
aan
te doen!

Van Retro-fit tot superstrak design. Dankzij de doorlopende ontwikkelingen kan elke ruimte worden voorzien van de nieuwste technieken, wat enorm veel mogelijkheden biedt voor elke gewenste woonstijl.  

MODULE LICHTPLAN
– Armatuur voorstel: materiaal, uitstraling, type 
– Lichtbron voorstel: LED, lumen, Calvin, stralingshoek
– Vlekkenplan (plattegrond) met:
 sfeer-/accentverlichting | basisverlichting | functionele verlichting
– aanschaf armaturen en lichtbronnen

Vraag hier naar de mogelijkheden

Volg je me?