INTERIEURONTWERP: MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS 

Droom je al tijden van die fijne Master bedroom op zolder met een luxe En Suite, maar er moet ook plek zijn om te kunnen werken én het liefst ook nog een washok?

Of heb je een garage die je bij het huis wilt trekken, hoe wordt dan de nieuwe indeling en wat moet je met je fietsen, de skispullen en die extra vriezer? 

Of wil je graag een uitbouw, maar gaat de bank daar wel passen en wordt het binnen niet te donker? 

Voor dit soort vragen is het fijn als er iemand is die met je meekijkt, meedenkt en ervoor kan zorgen dat wat je wilt, WEL kan!
Meten is weten’ en met een interieurontwerp op schaal maken we inzichtelijk wat wel of niet kan, of wat evt. anders moet. Door goed te kijken naar ALLE mogelijkheden weten we onze klanten vaak te verrassen met een slim, mooi en compleet interieurontwerp. 

Er is meer mogelijk dan je denkt!
#HetKanOokAnders

PLAN VAN AANPAK
We starten met een kennismakingsgesprek op kantoor (Vleuterweide) of op locatie; wat zijn de globale plannen en wat is het dat jullie graag in het interieurontwerp zien? Denk hierbij aan kleur-/materiaal advies, moodboard, product-suggesties, lichtplan. Maar ook aan een shoppinglist, personal shopping, bouwbegeleiding, etc.  Op basis hiervan wordt een prijsopgave afgegeven en bij akkoord plannen we een uitgebreide briefing, om zo jullie wensen en eisen goed in kaart te brengen. Ook bespreken we de planning (diverse fases), beoogde (verbouwings)budget en andere bijkomende zaken.

We streven er naar om binnen 4 weken na de briefing met het interieurontwerp te starten, afhankelijk van de grootte van het project heeft dat een doorlooptijd van ca. 2 tot 4 weken – in overleg. Het interieurplan wordt gepresenteerd als plattegrond, als 3D bovenaanzicht en 3D impressies van de verschillende hoeken/ruimtes. Hierbij wordt vaak ook al gewerkt met een moodboard en lichtplan.

De kosten voor een interieurontwerp zijn sterk afhankelijk van de grootte, vorm  en functies van de ruimte(s), de wensen en de uitvoering van het voorstel en is dus op aanvraag.

Volg je Helemaal Hildy al?

KANTOOR AAN HUIS 

Thuiswerken is inmiddels bijna niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Wanneer voltijd thuiswerken niet meer noodzakelijk is, zal je in de toekomst wellicht toch deels thuis willen werken. Dan is het fijn als de thuissituatie daar zo goed mogelijk op is ingesteld.

Valt het thuiswerken niet altijd mee?

Maak er het beste van! Van elke thuiswerkplek is een fijne praktische ruimte te maken….van keukentafel, zolderkamer tot torenkamertje! Hoe? Door gebruik te maken van een slim interieurplan in jouw stijl >>

THUISWERKEN AAN DE KEUKENTAFEL…

is natuurlijk niet ideaal, maar soms is het niet anders. Zorg voor een eigen plek aan tafel, afgebakend door een akoestisch, uitvouwbaar scherm. Zo’n scherm helpt je te concentreren én geeft een duidelijk signaal af aan je huisgenoten. De drempel om te storen wordt wat hoger.

Ben je klaar? Dan berg je het scherm én je andere spullen makkelijk op. Klein, compact en uit het zicht. Welkom weer thuis!

KANTOOR IN HUIS

Een werkruimte in een kamer met meerdere functies kan je heel goed scheiden. Met een roomdivider, kamerscherm of paneel gordijnen bijvoorbeeld. Ook kan je een optische indeling maken; door een klein rond kleed bijv. of de muur in te delen met een andere kleur, etc. Handig als er niet heel veel ruimte is! 

Door zo’n scheiding aan te brengen, kan je werk en privé goed gescheiden houden.

KANTOOR KAMER

Niets fijner dan een aparte ruimte voor je kantoor! Of het nu op zolder of in de schuur is, hier kan je helemaal los gaan.

Maak de ruimte optimaal door deze af te stemmen op jouw persoonlijkheid. Door kleur- en materiaalkeuzes bepaal je de juiste sfeer. Goede verlichting en akoestiek zorgen voor een optimale werkomgeving en bevorderen je concentratie. Nog een plant erbij voor de luchtzuivering en je wilt er nooit meer weg! 

IDEALE VERLICHTING

Zorg voor een goede verlichting bij je werkplek. Er zijn prachtige lichtsystemen waarbij je jouw ideale werkverlichting creëert, voor elk moment van de dag.

Van ‘directe-activatie’ tot ‘even-wakker-worden’ verlichting. Jij bepaalt wat voor jou het beste werkt.

GROEN AAN HET WERK

Planten mogen eigenlijk niet ontbreken op een werkplek. Ze hebben bevorderen de luchtkwaliteit, werken mee aan de akoestiek en hebben een stress-verlagend effect.

Van plantje op bureau tot groene wand, leef je uit!

KLEUR EN SFEER

Een thuiswerkplek hoeft niet saai te zijn!
In een ruimte met gedeelde functie maak je met kleur makkelijk een duidelijk statement. 

Of heb je een afgescheiden ruimte voor je werkplek in/aan huis? Houd je dan niet in, stem je kleuren af op jou persoonlijkheid.


AKOESTIEK

Weg met die echo! 

Naast de standaard systemen zijn er ook veel andere slimme oplossingen aan te wenden om de akoestiek te verbeteren.

Denk aan o.a. kleden, planten, gordijnen, schilderijen, lampen en meer!

AANKOOP & ADVIES

Weet je wat je wilt, maar niet waar je dat moet halen? Bijvoorbeeld zo’n groot kunstwerk aan de muur, die éne lamp of dat toffe kleed, maar dan net wat groter? Of twijfel je over wat je zal aanschaffen en kan je daarin wel wat ondersteuning gebruiken?

Laat het me weten, ik help je graag. Zo is een bezoek aan
De Woonindustrie te Nieuwegein  of het ETC Design Centre te Culemborg één van de opties. Dan gaan we samen op zoek naar de juiste items en materialen en zorg ik dat alles goed geregeld wordt.

Interieurontwerp & advies

Interieurontwerp en -advies, daar waar je het nodig hebt. Voor verbouwen, herinrichten of een nieuwe start…

Elke vraag is welkom, wat is jouw uitdaging?


Maatwerk meubilair

Past standaard meubilair niet of is er behoefte aan een bijzonder (inbouw) meubel? Kies dan voor maatwerk meubels, helemaal naar jouw smaak en behoefte ontworpen.

Sterker nog…we kunnen dit ook voor je realiseren!

3D ontwerp en renderingen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Het interieurontwerp wordt in Sketch-up op schaal getekend en gepresenteerd in duidelijke sfeerbeelden.

Zo zie je precies wat je kan verwachten.

Aankoop meubilair, accessoires & armaturen.

Maak jouw interieurproject compleet met de juiste spullen, materialen, groen en verlichting! Een goed afgestemd pakket zorgt voor eenheid en rust. 

Van Retro tot superstrak design.

Enkele impressies van interieurontwerp voor verbouwing, maatwerk meubilair en styling