MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS  

Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan.

Hoe maak je de juiste?

Welke kleuren, materialen en meubels wil je gebruiken? Hoe is de indeling van de ruimte(s), is de verlichting wel optimaal? Verbouwen, aanbouwen of toch verhuizen? Wel of geen planten, of juist kunst?

Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen!  Bel of mail me, dan maken we een afspraak en gaan we aan de slag.

Interieur ontwerp & advies

Ontwerp en advies van ruimtes en meubilair. Elke vraag is welkom, van een kleine ruimte tot een geheel concept. Van (3D) schets tot realisatie.

Meubilair & accessoires

Onzeker over welke meubels en accessoires aan te schaffen? Of heb je gewoon geen tijd?

Naast advies kan ook de aankoop en plaatsing uit handen worden genomen.

Groenplan

Pak uit met groen! Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om toch een gezonde, groene  én gezellige omgeving te creëeren!  

Lichtplan

Van Retro-fit tot superstrak design.

Sfeer-, functionele- en basisverlichting. Met de juiste mix maakt je elk interieur compleet.

AANBIEDING INTERIEUR ONTWERP
NU € 695,00 (normaal € 849,00 incl. btw)

Toe aan een nieuw interieur of herstyling? Gun jezelf een op maat gemaakt interieurontwerp, incl. 3D schetsen van 2 tot 3 ruimtes (bijv. woon-/ eetkamer met hal, of 2 slaapkamers én overloop). Met moodboard en product suggesties.* 

Nu € 695,00 ipv € 849,00 incl. 21% BTW. Inclusief een persoonlijke briefing én presentatie aan huis (op 1,5 m. afstand) of via zoom. Hulp nodig bij de vervolgstappen? De realisatie en aankoop van meubilair, verlichting, groen en accessoires verzorgen we graag.


In een straal van 10 km. rond Vleuten geen reiskosten. Voor grotere afstanden geldt € 0,25 per gereisde km. * Sketch-up schetsen, gebaseerd op aangeleverde plattegrond met maatvoering. Inmeten mogelijk tegen meerprijs/in overleg. Per ruimte tot ca. 24 m2.

Gaat je huis in de verkoop?

Verkoopstyling geeft advies over het presenteren van jouw huis. Wellicht moeten er wat meubels weg, zijn er andere accessoires nodig of moet er een likje verf aangebracht worden. Er zijn allerlei (tijdelijke) oplossingen om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken:

  • snellere verkoop
  • hogere opbrengst


Zo zijn er boxen te huur voor een tijdelijke opslag die ze zelfs voor je huis neerzetten én weer ophalen wanneer het jou uitkomt!

Heb je hulp nodig om het advies uit te voeren? Ik help je graag met advies én uitvoering om sneller én beter je huis te verkopen!

Hieronder een kleine selectie van gerealiseerde projecten met uiteenlopende opdrachten, van ontwerp tot en met realisatie.