MAAK VAN JE HUIS EEN THUIS  

Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan.

Hoe maak je de juiste?

Welke kleuren, materialen en meubels wil je gebruiken? Hoe is de indeling van de ruimte(s), is de verlichting wel optimaal? Verbouwen, aanbouwen of toch verhuizen? Wel of geen planten, of juist kunst?

Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen!  Bel of mail me, dan maken we een afspraak en gaan we aan de slag.

Gaat je huis in de verkoop?

Verkoopstyling geeft advies over het presenteren van jouw huis. Wellicht moeten er wat meubels weg, zijn er andere accessoires nodig of moet er een likje verf aangebracht worden. Er zijn allerlei (tijdelijke) oplossingen om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo zijn er boxen te huur voor een tijdelijke opslag die ze zelfs voor je huis neerzetten én weer ophalen wanneer het jou uitkomt!

Heb je hulp nodig om het advies uit te voeren? Ik help je graag met advies én uitvoering om sneller én beter je huis te verkopen!

Interieur ontwerp & advies

Ontwerp en advies van ruimtes en meubilair. Elke vraag is welkom, van een kleine ruimte tot een geheel concept. Van (3D) schets tot realisatie.

Meubilair & accessoires

Onzeker over welke meubels en accessoires aan te schaffen? Of heb je gewoon geen tijd?

Naast advies kan ook de aankoop en plaatsing uit handen worden genomen.

Groenplan

Pak uit met groen! Je hoeft echt geen groene vingers te hebben om toch een gezonde, groene  én gezellige omgeving te creëeren!  

Lichtplan

Van Retro-fit tot superstrak design.

Sfeer-, functionele- en basisverlichting. Met de juiste mix maakt je elk interieur compleet.