Logo ontwikkeling

LOGO ONTWIKKELING

Elke ondernemer is anders, heeft een andere visie, doelgroep en product. Elk logo wordt met zorg hierop afgestemd. Achter elk logo schuilt dus een eigen verhaal… hier lees je er meer over

HUISSTIJL

Zoveel klanten, zoveel wensen. Bij de één ligt de wens op offline communicatie, bij de ander op online. Het mooiste is uiteraard de juiste mix. Niet altijd ben ik bij het begin betrokken, zo ben ik bij onderstaande bedrijven in een later stadium terecht gekomen. Op regelmatige basis werk ik voor deze partijen om alle uitingen in lijn uit te voeren van de bestaande huisstijl. Enkele voorbeelden:

Tr-ibu

Het bedrijf Tr-ibu van Francien van Eersel plaatst gemiddeld 8 social posts per maand. Naast het beeldmateriaal voor deze posts verzorg ik de opmaak van de persoonlijke rapporten, uitnodigingen, roll-up banners, werkboeken en meer.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Schermafbeelding-2019-03-02-om-13.21.56-1024x954.png


Careless Residences

VERKOOPBROCHURE

Vormgeving & levering van flyer, bouwbanner en verkoop-brochures, voor appartementen complex te Beilen. Incl. ‘inrichting’ van de appartementen.Klik hier voor de online brochure

Advocatenkantoor Boskamp & Willems

NIEUWSBRIEF

nieuwsbrief digitaal en offline.

Vormgeving van een tweejaarlijkse nieuwsbrief. Nu met een nieuwe huisstijl. Zowel gedrukt op A4 formaat als online deelbaar. Klik hier voor de online nieuwsbrief

Building on Events

Event huisstijl voor Paltrade. Opdracht: Creëren van de juiste sfeer en dat doorvoeren in allerlei event-items en uitingen.

HARTGROEIEN

Diverse opdrachten die bijdragen aan het merk HARTGROEIEN van Suzanne Pepping. Zoals social media posts, een impactmodel, nieuwsbrieven en off- en online, professionele B2B CV, uitnodigingen.

Ook hebben we in fases gewerkt aan een compleet werkboek, op verzoek van Suzanne is dit een heel organisch proces geworden, qua invulling, inhoud en vormgeving. Het bleek hele fijne manier om samen te werken, het resultaat is dan ook erg krachtig.