INTERIEUR ONTWERP B2B

HAAL MEER UIT EEN LEER- en WERK OMGEVING 

De manier waarop we werken, leren of leven verandert continue. Als ondernemer of instelling zal je hierop in willen spelen. Denk aan het up- of downsizen van een bedrijfspand, het inrichten van een leerplein of het herinrichten van een verzorgingstehuis. Wij vinden het belangrijk dat het interieurontwerp zo goed mogelijk is afgestemd op alle betrokken partijen. Van directeur tot gebruiker. 

Hiervoor gaan we het gesprek aan en brengen zo in kaart wat nu precies de eisen en de wensen zijn. Die dienen als leidraad. Uiteraard zijn budget en uitvoerbaarheid facetten die er in meegenomen worden. Ons doel is om de betreffende ruimte(s) zó in te richten dat deze helemaal klopt. Een omgeving waar beleving én functionaliteit hand in hand gaan. Zonder (onnodige) consessies.

Ook of juist, bij die projecten waar een oplossing niet zo eenvoudig lijkt, creëeren we graag een maatwerk interieurplan,  met standaard én out-of-the-box oplossingen. Van concept tot realisatie.

Webbureau Spring groeit! En dat is super fijn, maar dit betekent ook dat er meer ruimte nodig is. Letterlijk. De ruimte die nu in gebruik is wordt verdubbeld. Hierbij wordt de hele verdieping beschikbaar voor dit mooie bedrijf.

Met medewerkers die wat eigen, andere voorwaarden hebben qua werkplek was het een mooie uitdaging om er een heel tof ontwerp voor te maken, waar iedereen zich thuis voelt.. een interieurontwerp die een fijne flow heeft. Goed kleurgebruik, ingetogen, maar wel vrolijk, gezellig. Met genoeg ruimte en privacy voor elke webspecialist die hier aan het werk is.

De Torenpleinschool te Vleuten
Interieur- en meubelontwerp voor lees-, leer- en speelplein

Voor de uitbreiding van deze fijne basisschool met 3 extra lokalen en de rigoreuze verbouwing die daarvoor nodig was, werd de algemene grote ruimte in het hart van de school helemaal gestript (inclusief dak!). Een goed plan voor deze ruimte was gewenst met daarin de wensen verwerkt van de leerkrachten en schoolleiding. Zoals ruimte voor leesplezier, een speelhoek én ruimte om goed te kunnen leren. Leeftijdscategorie: 4 tot ca. 9 jaar. Wat je dan zegt? Geen probleem, gaan we maken!

Groep 5 & 6: in de smalle doorgangen hebben we uiteindelijk 27 werk-, leer- & leesplekken gecreëerd. Incl. stabureau’s en restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Realisatie

Een korte indruk van hoe dit mooie project is gerealiseerd. Met medewerking van ouders en leerkrachten hebben we dit hele fijne lees- en leerplein gerealiseerd. 

Op deze manier hebben we de kosten behapbaar kunnen houden en was het met een dag of 2 klaar!


Groep 1 & 2: Blokkenhoek met daarin een deel van de kluiskasten en zandtafel. Incl. restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Groep 1 & 2: Blokkenhoek met daarin een deel van de kluiskasten en zandtafel. Incl. restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Groep 7 & 8 + boekenkast Groep 3 & 4 + inspiratiesheet

Een bijzonder project..
Interieurontwerp voor gezamenlijk bedrijfspand En Profiel & Dive Place

Bijzonder? Jazeker, want hoe breng je een Psychologie praktijk ( En Profiel) en een duikschool met showroom/winkel ( Dive Place) samen in één pand? Mét behoud van eigen identiteit én waar de uiteenlopende doelgroepen zich allen thuisvoelen?

Dat was de vraag die Annemarie van Luttikhuizen (En Profiel) stelde toen we elkaar voor het eerst troffen. 

‘Daar gaan we naar kijken en er is altijd een oplossing & ontwerp te maken’ zei ik dapper….

Interieurontwerp voor test/proeflokaal en vergaderzaal. Met een Japanse knipoog, in o.a. materiaal gebruik (bamboe), sereen kleurgebruik en feng shui). Met maatwerk meubilair: scheidingswanden, pantry en podium.

Restyling Sportwinkel SPORT Leidsche Rijn te Vleuterweide: nieuwe stijl signing binnen en buiten, incl. opnieuw bekleden meubilair, logo inloopmatten, levering en montage signing.   

3D impressie van maatwerk pantry. I.o.v. Issos BV. om inzichtelijk te maken wat er precies past in een bijzondere ruimte. Alles op schaal en op maat.  

Volg je Helemaal Hildy al?