INTERIEUR ONTWERP B2B

HAAL MEER UIT EEN LEER-, LEEF- en WERK OMGEVING 

De manier waarop we werken, leren of leven verandert continue. Als ondernemer of instelling zal je hierop in willen spelen. Denk aan het up- of downsizen van een bedrijfspand, het inrichten van een leerplein of het herinrichten van een verzorgingstehuis. Wij vinden het belangrijk dat het interieurontwerp zo goed mogelijk is afgestemd op alle betrokken partijen. Van directeur tot gebruiker. 

Hiervoor gaan we het gesprek aan en brengen zo in kaart wat nu precies de eisen en de wensen zijn. Die dienen als leidraad. Uiteraard zijn budget en uitvoerbaarheid facetten die er in meegenomen worden. Ons doel is om de betreffende ruimte(s) zó in te richten dat deze helemaal klopt. Een omgeving waar beleving én functionaliteit hand in hand gaan. Zonder (onnodige) consessies.

Ook of juist, bij die projecten waar een oplossing niet zo eenvoudig lijkt, creëeren we graag een maatwerk interieurplan,  met standaard én out-of-the-box oplossingen. Van concept tot realisatie.

Interieurontwerp

Interieurontwerp voor bedrijven en instellingen. Ruimtelijke vormgeving met oog voor de gebruiker, toegespitst op beleving en functionaliteit.

Bij Helemaal Hildy kan je vertrouwen op een mooi én realistisch inrichtingsplan.


Maatwerk meubilair

Past standaard meubilair niet of is er behoefte aan een bijzonder (inbouw) meubilair? Kies dan voor maatwerk meubels, helemaal naar huisstijl en behoefte ontworpen.

Sterker nog…we kunnen dit ook voor je realiseren!

3D ontwerp en renderingen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Het interieurontwerp wordt in Sketch-up op schaal getekend en gepresenteerd in duidelijke 3D beelden en mooie renderingen.

Zo zie je precies wat je kan verwachten.

Groen, verlichting en styling.

Maak elk interieurproject compleet met de juiste materialen, groen en verlichting! Een goed afgestemd pakket zorgt voor eenheid en rust. 

Van Retro tot superstrak design.

Leerplein basisschool

Ook wanneer er geen ruimte lijkt te zijn…er is meer mogelijk dan je denkt! In dit ontwerp zijn er in een krappe ruimte toch 22 leer- en leesplekken gecreëerd.

Dit leerplein wordt gebruikt voor 3 a 4 groepen 5/6. Er is in het ontwerp gespeeld met zit & sta-werkplekken en leesbankjes. Voor elk kind is er een fijne plek om te werken, op de manier die ze het beste past.

In samenwerking met vrijwilligers van de Torenpleinschool te Vleuten voor de plaatsing en het meubilair is gemaakt door Issos Interieurbouw en Expo BV.


Een bijzonder project..
Interieurontwerp voor gezamenlijk bedrijfspand En Profiel & Dive Place

Bijzonder? Jazeker, want hoe breng je een Psychologie praktijk ( En Profiel) en een duikschool met showroom/winkel ( Dive Place) samen in één pand? Mét behoud van eigen identiteit én waar de uiteenlopende doelgroepen zich allen thuisvoelen?

Dat was de vraag die Annemarie van Luttikhuizen (En Profiel) stelde toen we elkaar voor het eerst troffen. 

‘Daar gaan we naar kijken en er is altijd een oplossing & ontwerp te maken’ zei ik dapper….

De Torenpleinschool te Vleuten
Interieur- en meubelontwerp voor lees-, leer- en speelplein

Voor de uitbreiding van deze fijne basisschool met 3 extra lokalen en de rigoreuze verbouwing die daarvoor nodig was, werd de algemene grote ruimte in het hart van de school helemaal gestript (inclusief dak!). Een goed plan voor deze ruimte was gewenst met daarin de wensen verwerkt van de leerkrachten en schoolleiding. Zoals ruimte voor leesplezier, een speelhoek én ruimte om goed te kunnen leren. Leeftijdscategorie: 4 tot ca. 9 jaar. Wat je dan zegt? Geen probleem, gaan we maken!

Inrichtingsplan Leerpleinen voor basisschool, waarbij de focus ligt op lees-. leer- én speelplezier. (zie ook artikel hierboven). Totaal pakket: ontwerp én levering maatwerk meubilair, full colors, verlichting en accessoires.

Groep 5 & 6: in de smalle doorgangen hebben we uiteindelijk 27 werk-, leer- & leesplekken gecreëerd. Incl. stabureau’s en restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Groep 1 & 2: Blokkenhoek met daarin een deel van de kluiskasten en zandtafel. Incl. restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Groep 1 & 2: Blokkenhoek met daarin een deel van de kluiskasten en zandtafel. Incl. restyling toiletdeuren in bijpassende sfeer.

Groep 7 & 8 + boekenkast Groep 3 & 4 + inspiratiesheet

Interieurontwerp voor test/proeflokaal en vergaderzaal. Met een Japanse knipoog, in o.a. materiaal gebruik (bamboe), sereen kleurgebruik en feng shui). Met maatwerk meubilair: scheidingswanden, pantry en podium.

Restyling Sportwinkel SPORT Leidsche Rijn te Vleuterweide: nieuwe stijl signing binnen en buiten, incl. opnieuw bekleden meubilair, logo inloopmatten, levering en montage signing.   

3D impressie van maatwerk pantry. I.o.v. Issos BV. om inzichtelijk te maken wat er precies past in een bijzondere ruimte. Alles op schaal en op maat.  

Volg je Helemaal Hildy al?