INTERIEUR ONTWERP B2B

Anders leren en werken? Stop met uitstellen, start met plannen!

HAAL MEER UIT JE WERK & LEER OMGEVING 

Is er behoefte aan een update van het kantoor of juist een thuiskantoor? Lijkt een aanpassing van de winkel/showroom/kantine wenselijk, of moet er een leerplein worden gecreëerd?

Wat het vraagstuk ook is, voor zakelijke en openbare ruimtes is het zeker zo belangrijk om een goed basisinterieur neer te zetten. Want iedereen werkt, leert en consumeert beter in een prettige én functioneel ingerichte omgevingHet ultieme doel is dat het uiteindelijke plaatje in z’n geheel klopt.

Ook of juist, bij die projecten waarbij een oplossing niet zo eenvoudig lijkt, creëeren we een maatwerk  inrichtingsplan. Waarbij alle wensen en eisen zo goed mogelijk worden ingevuld, met standaard én out-of-the-box oplossingen.

Een interieurontwerp met een duidelijke visie, waarbij het project overzichtelijk én uitvoerbaar wordt vormgegeven. Ook in de vervolg stappen kan je op ons rekenen.

RECENT PROJECT: Leerplein basisschool

Ook wanneer er geen ruimte lijkt te zijn…er is meer mogelijk dan je denkt! In dit ontwerp zijn er in een krappe ruimte toch 22 leer- en leesplekken gecreëerd.

Dit leerplein wordt gebruikt voor 3 a 4 groepen 5/6. Er is in het ontwerp gespeeld met zit & sta-werkplekken en leesbankjes. Voor elk kind is er een fijne plek om te werken, op de manier die ze het beste past.

In samenwerking met vrijwilligers van de Torenpleinschool te Vleuten voor de plaatsing en het meubilair is gemaakt door Issos Interieurbouw en Expo BV.


Interieurontwerp & advies

Interieurontwerp en -advies, daar waar je het nodig hebt. Voor verbouwen, herinrichten of een nieuwe start…

Elke vraag is welkom, wat is jouw uitdaging?


Maatwerk meubilair

Past standaard meubilair niet of is er behoefte aan een bijzonder (inbouw) meubel? Kies dan voor maatwerk meubels, helemaal naar jouw smaak en behoefte ontworpen.

Sterker nog…we kunnen dit ook voor je realiseren!

3D ontwerp en renderingen

Eerst zien, dan geloven? Geen probleem! Het interieurontwerp wordt in Sketch-up op schaal getekend en gepresenteerd in duidelijke sfeerbeelden.

Zo zie je precies wat je kan verwachten.

Aankoop meubilair, accessoires & armaturen.

Maak jouw interieurproject compleet met de juiste spullen, materialen, groen en verlichting! Een goed afgestemd pakket zorgt voor eenheid en rust. 

Van Retro tot superstrak design.

Een bijzonder project..
Interieurontwerp voor gezamenlijk bedrijfspand En Profiel & Dive Place

Bijzonder? Jazeker, want hoe breng je een Psychologie praktijk ( En Profiel) en een duikschool met showroom/winkel ( Dive Place) samen in één pand? Mét behoud van eigen identiteit én waar de uiteenlopende doelgroepen zich allen thuisvoelen?

Dat was de vraag die Annemarie van Luttikhuizen (En Profiel) stelde toen we elkaar voor het eerst troffen. 

‘Daar gaan we naar kijken en er is altijd een oplossing & ontwerp te maken’ zei ik dapper….

De Torenpleinschool te Vleuten
Interieur- en meubelontwerp voor lees-, leer- en speelplein

Voor de uitbreiding van deze fijne basisschool met 3 extra lokalen en de rigoreuze verbouwing die daarvoor nodig was, werd de algemene grote ruimte in het hart van de school helemaal gestript (inclusief dak!). Een goed plan voor deze ruimte was gewenst met daarin de wensen verwerkt van de leerkrachten en schoolleiding. Zoals ruimte voor leesplezier, een speelhoek én ruimte om goed te kunnen leren. Leeftijdscategorie: 4 tot ca. 9 jaar. Wat je dan zegt? Geen probleem, gaan we maken!

Hieronder staan een paar aanvullende impressies van uitleenlopende projecten, wil je iets anders zien of weten? De mogelijkheden zijn eindeloos, van kleine opdrachten tot compleet pakket. Neem gerust even contact op!

Inrichtingsplan Leerpleinen voor basisschool, waarbij de focus ligt op lees-. leer- én speelplezier. (zie ook artikel hierboven). Totaal pakket: ontwerp én levering maatwerk meubilair, full colors, verlichting en accessoires.

Interieurontwerp voor test/proeflokaal en vergaderzaal. Met een Japanse knipoog, in o.a. materiaal gebruik (bamboe), sereen kleurgebruik en feng shui). Met maatwerk meubilair: scheidingswanden, pantry en podium.

Restyling Sportwinkel SPORT Leidsche Rijn te Vleuterweide: nieuwe stijl signing binnen en buiten, incl. opnieuw bekleden meubilair, logo inloopmatten, levering en montage signing.   

3D impressie van maatwerk pantry. I.o.v. Issos BV. om inzichtelijk te maken wat er precies past in een bijzondere ruimte. Alles op schaal en op maat.  

Volg je Helemaal Hildy al?