INTERIEUR ONTWERP

Elke ruimte verdient een eigen functie & sfeer 

Soms is een interieur-vraag eenvoudig om te zetten in een mooi en eenvoudig uitvoerbaar plan.

Maar….soms liggen de oplossingen minder voor de hand en kan je wat creatieve input en vakkundige ondersteuning gebruiken. Van een compleet interieur ontwerp – met een duidelijke visie en gedegen plan van aanpak – tot ondersteuning op één bepaald gebied of specifieke ruimte. Ik ga graag de uitdaging samen mét jou aan.

Want juist jouw ideeën, wensen en eisen zijn voor mij belangrijk. 

Dan gaan we in gesprek, stel ik (kritische) vragen, bespreken we opties & dilemma’s en komen zo tot een ontwerp waar je helemaal blij van wordt! En daar blijft het niet bij; tot en met de realisatie kan je op mij rekenen! (als je dat wilt uiteraard) 

Zakelijke, openbare én particulaire ruimtes…er is altijd een interieur ontwerp op maat te realiseren.

Waar je me altijd voor kan bellen?

  • interieurontwerp; incl. kleur- & materiaal gebruik
  • 3D tekeningen in Sketch Up
  • meubilair & accessoires
  • op maat/inbouw meubilair
  • akoestische uitdagingen
  • lichtplan, armaturen en lichtbronnen
  • groenplan
  • calculatie en planning project


Door jarenlange en fijne samenwerking met gerenommeerde partners kan de realisatie ook uit handen worden gegeven

Wanneer je de realisatie liever zelf doet of door ander laat doen, kan je er voor kiezen om het project geheel of deels, te laten begeleiden.

Op die manier weet je zeker dat de visie van het ontwerp écht tot z’n recht komt. 

En toch voel ik een afstand…!

Met de nieuwe 1,5 m. en meer thuiswerkende collega’s kan het op kantoor toch erg leeg en ongemakkelijk aanvoelen.
Bij bedrijven en instellingen denk ik mee bij het maken van een nieuw inrichtingsplan, met oog op veiligheid, functionaliteit én sfeer voor diverse ruimtes. Motiveer personeel, leerlingen, bewoners én bezoekers door hun (nieuwe) werk-, leer- & leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.
Van een adviesgesprek of een compleet uitgewerkt plan tot realisatie, ik ben je graag van dienst. Ook in te zetten bij downsizing, event, beurs, herstyling of een compleet nieuw interieur.
Wil je jouw werkomgeving aanpassen naar de nieuwe norm én het leefbaar houden? Neem dan even contact met me op.


Maak van je huis en thuis!

Ga je verhuizen, verbouwen of wil je een nieuwe ‘look’ in je huis? Bij het (her-) inrichten van jouw huis kom je voor veel keuzes te staan.

Hoe maak je de juiste?

Welke kleuren en materialen wil je gebruiken? Hoe is de indeling van de ruimte(s), is de verlichting wel optimaal? Verbouwen, aanbouwen of toch verhuizen? Wel of geen planten, of juist kunst?

Dit proces kan je best wel als overweldigend ervaren, je wilt het tenslotte wel goed doen…gelukkig hoef je dat niet helemaal alleen te doen!  Bel me gewoon op, dan maken we een afspraak en gaan we aan de slag.

Interieur- & verkoopstyling

Wanneer een ruimte al goed is ingedeeld maak je met de juiste meubels en accessoires een grote indruk als het gaat om beleving. Een ander behang, likje verf, nieuw kleed, etc. het kan van eenvoudig tot zeer exclusief en uitgebreid!

Een heerlijke leefomgeving in jouw gewenste look&feel om in te ontspannen, samen te zijn en te genieten!

Gaat je huis in de verkoop?

Verkoopstyling geeft advies over het presenteren van jouw huis. Wellicht moeten er wat meubels weg, zijn er andere accessoires nodig of moet er een likje verf aangebracht worden. Er zijn allerlei (tijdelijke) oplossingen om jouw huis zo aantrekkelijk mogelijk te maken. Zo zijn er boxen te huur voor een tijdelijke opslag die ze zelfs voor je huis neerzetten én weer ophalen wanneer het jou uitkomt!

Heb je hulp nodig om het advies uit te voeren? Ik help je graag met advies én uitvoering om sneller én beter je huis te verkopen!

Vergeet het licht niet 
aan te doen!

Elk interieurontwerp vraagt om een ‘eigen’ lichtplan.

Een op maat gemaakt plan van armaturen én lichtbronnen.

Van Retro-fit tot superstrak design. Sfeer- en accentverlichting, functionele- en basisverlichting. De juiste mix maakt elk interieur compleet.

Dankzij de continue ontwikkelingen kan elke ruimte worden voorzien van alle gemakken en de allernieuwste technieken.

En voor elk budget is er een plan, laat je verbazen door de mogelijkheden!