BERICHTEN VAN DE SOCIAL MEDIA

Hier gaat mijn hart echt sneller van kloppen! (En mijn fantasie mee aan de haal!)

Tijdens een fijne wandeling door het Loosdrechtse bos #Hilversum) kwamen we langs het indrukwekkende monumentale complex #Zonnestraal. Het bijzondere hoofdgebouw maakt indruk. Zo ook de ‘werkplaatsen’ die er naast liggen. Inmiddels zijn er een paar helemaal in ere hersteld en zijn deze door bedrijven/instellingen in gebruik genomen. Aan de getoonde unit wordt de laatste hand gelegd aan de afwerking van de binnenzijde v/h dak.

En dan staan we daar een tijdje naar een blank canvas te kijken met ramen helemaal rondom, dus prachtig licht en leven/werken met de dag mee.

Ook bij m’n kinderen slaat de fantasie op hol. De één ziet een werkplaats of een atelier, de ander een woning, een kantoor of een tropisch dierenverblijf en ga zo maar door. En wat zie ik… ik zie precies wat ze allemaal bedoelen, wat een opties! Maar ruimtes kan je doorgaans maar één keer (per keer) vullen. En dat doet me denken aan een nieuwe trend: het  #modulaire wonen. Inrichtingen die met jou als gezin meegroeien. Een systeem van verplaatsbare wanden, elementen, gordijnsystemen, om de verschillende leefruimtes aan te passen -qua grootte en sfeer- aan de behoefte die bij jouw levensfase hoort. #HetKanOokAnders