Jaar
2022
Klantnaam
Dhr. Smit
Project Soort
Wonen
Location
Utrecht

Van 'oke' naar superluxe

De bestaande badkamer was 'oké', deze was voor een enkele douche en een behoorlijk groot wastafel meubel zelfs aan de riante kant. Maar de klant wilde heel graag ook een bad. Vanaf begin was mij duidelijk dat het eindresultaat een zeer luxe, wellness look&feel moest hebben en daar hoort een vrijstaand bad bij! Na aardig wat puzzelen en schuiven paste alles prima in de ca. 12 m2, zonder dat het krap of gestapeld voelt. De zijwanden zijn naar voren gehaald om al het leidingwerk etc. ingebouwd weg te kunnen werken én interessante koven te creëren.

Qua look heb ik gekozen voor een prachtige marmerlook tegel met een rood/koperen ader. Dit staat supermooi in combinatie met de kranen en de zwarte accenten maken het geheel wat stoerder. De donkere antraciete tegels tot boven geven de gehele ruimte het gevoel dat je omarmt wordt en de witte wasbak en het prachtige bad zorgen voor frisheid. Mooie tegenpolen die we elkaar heel goed werken en samen één geheel vormen.

Door te spelen met het licht: 4 x dubbele inbouwspot, een LED line bij de koof bij het bad én nog sfeerverlichting naast de wasbak kan de ruimte naar elke situatie gedimd worden; van actief wakker worden tot romantisch bubbelen in bad. Goed licht nodig voor in de spiegel? Geen probleem, dat zit prachtig geïntegreerd.

Impressies van ontwerp en realisatie

Wat zeggen de klanten