Jaar
2022
Klantnaam
Kesty en Maarten
Project soort
Wonen
Locatie
Mijdrecht

Nieuwbouw huis & tuin ontwerp

Wanneer je voor nieuwbouw gaat, kan je veel zaken van te voren bepalen! Koop je het project korter op de oplevering? Dan kan niet alles meer. Helaas, maar.. nog genoeg mogelijkheden om er wel een heel fijn huis van te maken.

In dit project hebben we de voortuin, de achtertuin én de begane grond tot één geheel gemaakt. Bij de indeling hebben we rekening gehouden met de -al bestelde- keuken, en het verlichtingsplan omvat geen plafondspots. Is dat erg? Nee hoor! Het is een hele fijne woning met dito tuin(en) geworden!

Interieur ontwerp

Moodbord & verlichtingsplan met armaturen voorstel

Ontwerp voor en achtertuin

REVIEW

Wij kwamen bij Hildy met de vraag of zij onze (nieuwbouw) tuin wilde ontwerpen. Tijdens het gesprek voelde het zo goed dat we ook onze woonkamer hebben laten doen. En wat zijn we daar blij mee! Tuin en woonkamer zijn in 1 stijl en lopen mooi in elkaar over. Vooral het lichtplan dat Hildy maakte heeft het verschil gemaakt. Heel sfeervol, mooie (verschillende) lampen die het plaatje compleet maakte. Daarnaast is het out of the box denken heel fijn, meedenken over materialen en producten top en is Hildy ook heel erg flexibel en altijd bereikbaar. Wij hebben de samenwerking als heel fijn ervaren, raden haar zeker aan en zijn ontzettend tevreden met het eindresultaat!

Kesty en Maarten

Wat zeggen de klanten