Jaar
2021
Klantnaam
Fam. Reitsma
Project soort
Wonen
Locatie
Weesp

woongeluk met tuinontwerp

Bij dit nieuwbouwproject zijn we ruim op tijd begonnen om de indeling te bepalen en ook hoe de afwerking zal worden. Vooral voor de plaatsing van de lichtpunten en stroompunten is het fijn om zo vroeg in het traject al een duidelijk ontwerp te hebben. Zo zijn hier alle punten voor spots, wandlampen, etc. op tijd aangegeven zodat het direct in de bouw wordt meegenomen.

Er speelden verschillende vragen, met name over hoe een tweede badkamer te realiseren is, zonder dat één kamers op de bovenste verdieping aan ruimte zou moeten inleveren. Een mooie uitdaging! Ook heb ik een ontwerp gemaakt voor diverse maatwerk-kasten, als blikvangers maar ook functionele, ruimtebesparende kasten.

En last but not least: het tuinontwerp. Van voor tot achter is dit ontwerp toegespitst op de wensen zoals ze die hebben; een gezinstuin, met ruimte om te spelen, te chillen en heerlijk te dineren. Functioneel maar met een speels kwinkslag. En natuurlijk een fijne veranda om de avonden knus in door te maken.

Impressies interieurontwerp

slaapkamers

Tuinontwerp en moodboards

Hildy is gedreven en heeft oog voor detail. waar ik vastliep met vragen, geen overzicht meer had in het totale plan, hielp zij mij weer de juiste keuzes te maken. ze is toegankelijk, luistert goed en is eerlijk in vragen die je stelt. ik kan niet wachten tot het huis er staat om alle plannen werkelijkheid te zien worden! dank Hildy! - Nienke Reitsma

Wat zeggen de klanten