Ruimtelijk ontwerp studentenplein Universiteit Leiden

2 x per jaar vindt de Open Dag van de Universiteit Leiden plaats in de Pieterskerk te Leiden. Deze informatiemarkt met 12.500 bezoekers is een echte happening door heel Leiden (alle faculteiten doen mee) en in de kerk zelf.

I.o.v. Issos BV ben ik sinds 2014 betrokken bij de deze open dagen, als leverancier van banners, borden en andere signing. Het intekenen van de informatiemarkt hoort er ook bij; meer dan 200 strekkende meter aan wanden voor ca. 88 opleidingen, met elk een eigen invulling. (elektra, laptop huur, internet, wcd’s, signing, etc.). Een deel projectmanagement is hier bij gekomen, zowel in de voorbereiding en in de opbouw. Drie dagen knallen in de Pieterskerk, zorgen dat alles klopt met oog voor details en zorg voor de kerk.

Eind 2017 heb ik de nieuwe huisstijl voor deze informatiemarkt mogen verzorgen: een nieuw design en strakker kleurenschema voor de informatiemarkt, opleidings- & faculteitbanners en overige signing.

Najaar 2018 kwam de vraag om een studentenplein vorm te geven, welke in het koor van de kerk zou worden geplaatst. Gewenste uitstraling: Studentikoos, met een link van de 7 deelnemende partijen naar de informatiemarkt. Vast budget.

Het ontwerp is doorgevoerd en heeft op de Open Dag van 23 februari 2019 voor het eerst gestaan. Inmiddels hebben we zeer positieve reacties mogen ontvangen en zijn we alweer bezig met nieuwe vernieuwingslag op een ander vlak van de informatiemarkt.