SAMENWERKING

SAMENWERKINGSPARTNERS

Een event, een huisstijl, een interieur ontwerp incl. realisatie, etc. kan en wil ik lang niet altijd alleen oppakken. De kracht van Helemaal Hildy schuilt juist in de samenwerkingen.

Een samenwerking met waardevolle zelfstandigen en betrouwbare leveranciers zorgt ervoor dat grote projecten met micromanagement worden volbracht. Zo is Helemaal Hildy o.a. onderdeel van 3punt0. Een netwerk met experts op hun eigen terrein; webbouw, LinkedIn, marketing, beurs-optimalisatie, teksten en aanbestedingen, vormgeving, etc. Meer hierover vind je op www.3punt0.nl

LEVERANCIERS EN PRODUCENTEN

Door de jaren heen heb ik menig leverancier beter leren kennen, ook zij hebben hun sterktes en zwaktes. Waar de een budgetvriendelijk is, is de ander flexibeler en een derde is weer zeer geschikt voor specials. Op het gebied van full color printing is er inmiddels veel mogelijk; bedrukte stoffen, (alu)platen, akoestische panelen, gordijnen, vloerbedekking, etc. Alles om een interieur, stand of event op en top in de gewenste stijl uit te voeren!

Nieuwsgierig? Ik breng je graag op de hoogte van de nieuwste én duurzame ontwikkelingen.