SHOWROOM, KANTOOR en MUSEA

Een huisstijl voer je niet alleen voor de buitenwereld, ook op kantoor en uiteraard in de showroom is het doorvoeren van de huisstijl zeker belangrijk en versterkt het de merkbeleving. Voor jezelf, het personeel én de bezoeker.

Enkele projecten uitgelicht:

FTE Groep: Mijn rol hierin is die van adviserend leverancier en praktisch uitvoerder. De vraag vanuit FTE: We willen de aankleding van ons kantoor meer in lijn brengen met de huidige uitstraling van ons bedrijf. De huisstijl is bekend, ze werken met een eigen designer.

Mijn advies ging over materiaal gebruik; welk materiaal te gebruiken op welke wand. Uiteindelijk hebben we gekozen voor Airtex en Peesdoek wanden. Na inmeten en ontvangst van de bestanden heb ik de visuals geleverd en de montage verzorgd. In dit geval in samenwerking met Marjan Nijland.

De Groene Inval

Een museum in Rotterdam: Al is het project al even geleden, dit was een unieke ervaring. De locatie: een bezoekerscentrum aan de rand van Rotterdam. De uitvoering van invulling van deze locatie heb ik samen met Stef van den Broek in z’n geheel verzorgd. De ideeën waren bekend, de uitvoering niet.

Zo hebben we een ‘klimboom’ van staal en netten op maat ontworpen en uit laten voeren. Twee fietsen laten ombouwen naar een interactieve responsive attractie, ‘waterzuigers bedacht die het water uit de ‘boomwortels’ trokken, voorzien van LED’s. De locatie had 1 geheel bedrukt tapijt, stond bol van de signing en belettering, tot de gevel beschildering aan toe.

Met grote regelmaat realiseer ik in opdracht van Issos Interieur en Expo voor uiteenlopende projecten de visuals. Dat kan echt vanalles zijn; peesframe doeken, LED frames, logo’s, Airtex wanden, zelfklevend behang, transparante sticker met witte opdruk etc. Hier wat voorbeelden van uitgevoerde projecten.