MERKWAARDEN HELEMAAL HILDY

BETROUWBAAR 

‘Je kunt alles bij me neerleggen. Ik veroordeel niet en zal altijd proberen te helpen met het realiseren van jouw idee.’

OOG VOOR DETAIL

‘Zowel bij details als bij het grote plaatje ben ik erg kritisch en perfectionistisch. Ik en hou ervan als het plaatje klopt.’ 

CREATIEF

‘Ik hou van een puzzel, het zoeken naar de juiste oplossing. Een proces waarvan je aan het begin niet weet waar je eindigt. Daarbij denk ik graag buiten de gebaande paden.’

meedenkend

‘Ik werk met klanten alsof in onderdeel van hun team ben. Ik stel vragen, luister aandachtig en denk mee in het proces naar de beste oplossing.’

Missie en visie Helemaal Hildy

Een omgeving die in balans is, waar beleving én functionaliteit hand in hand gaan, draagt bij aan fijner leven en beter werken. Een passend interieurontwerp van een werk- of leefomgeving inspireert, motiveert, helpt je concentreren of juist ontspannen. Dit klinkt logisch en dat is het ook. Echter blijkt deze balans soms wat lastiger te bereiken… gelukkig sta je er niet alleen voor, wat de obstakels ook zijn! Schakel mij gerust in voor interieur-uitdagingen van totaalconcept (groot en klein), maatwerk meubilair of wanneer een project vastloopt. Van nature denk ik in mogelijkheden en ontwerp interieur-oplossingen binnen én buiten de gebaande paden. Ik werk vanuit ondersteunend leiderschap, ik luister, denk mee en vraag door, daarbij ben ik kritisch en stuur bij waar dat nodig is.

#HetKanOokAnders

Wat Hildy tot hier heeft geleid

IN HET KORT:

Opgegroeid op het Prins Hendrik Schippersinternaat in Nieuwegein. Na de Havo het
Nimeto Reclame & presentatietechnieken afgerond. Vanuit de opleiding gestart bij Stegman, later bij Dekoteam, tentoonstelling en interieurbouw. Als decoratrice: signing, decoratie/styling. Vervolgens als office & marketing assistent ervaring opgedaan in HR & marketing bij American Medical Systems.

In 2005 ben ik gestart als zelfstandige grafisch vormgever: KROON reclame te Vleuten. Na ruim 10 jaar grafisch ontwerp besloot is dat ik mijn vormgeving skills meer wilde
gaan toepassen op het interieurvlak. De bedrijfsnaam is veranderd in Helemaal Hildy. In de laatste jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd o.a.: interieur ontwerp, styling, lichtplan en groenplan voor interieur. Mijn grafische achtergrond blijkt vaak een hele fijne pré te zijn in dit mooie vak.

Motto: ‘ideeën tot leven brengen is het mooiste wat er is’  #HetKanOokAnders

Technische skills: Adobe creative suite (PS, ID, AI) en Sketch-up, Amb. Occlusion en TwinMotion (Novice).
Persoonlijke skills: Goed luisterend en meedenkend. Creatief, oplossingsgericht én technisch inzicht.

Privé: Moeder van 3 jongens, doe aan voetbal en hou van stripalbums, puzzelen (crypto’s), Elfia en spelletjes zoals Catan, D&D, Andor en Zelda. 

NB. wil je wat logo-studies van de grafische vormgeving zien?
Klik hier

WIJ, HELEMAAL HILDY…

Op deze website heb ik het vaak over ‘wij’. Zo ervaar ik namelijk ‘het werken’ aan de verschillende projecten waar ik voor word gevraagd/ bij betrokken ben. Het is doorgaans een samenspel van (mijn) interieurontwerp en overleg met meubelmakers, aannemers, leveranciers en andere specialisten. Op die manier weten we zeker dat alles te realiseren is en ook of het geschikt is voor het betreffende project.
Het werken in teamverband vind ik een zeer prettige manier om op projectbasis echt iets moois neer te zetten. Naast de technische mogelijkheden houden zeker we ook rekening met budget en smaak. 

De realisatie van interieurplan kan via mij geheel of deels worden verzorgd. Ook kan je zelf via doorverwijzing een aannemer of interieurbouwer inschakelen.
In zo’n proces is het heel fijn wanneer de lijnen kort zijn en het vertrouwen groot. Uiteraard is iedereen vrij om de uitvoering via eigen kanalen te realiseren, geen probleem!

Hoe huisvest je twee bedrijven met compleet verschillende klanten op een logische en natuurlijke wijze in één bedrijfspand?”

lees verder>>

Annemarie Luttikhuizen

En Profiel

Ze heeft onze wensen weten te vertalen in mooie praktische oplossingen. De ruimtes zijn na de verbouwing efficiënt ingericht. 

lees meer>>

Danique Zelissen

Torenpleinschool – Directrice

Hildy weet ons ieder keer weer te verbazen met haar creatieve ideeën en oplossingen bij het inrichten van bijvoorbeeld bankkantoren en kantoorruimten…

lees verder>>

Nico Rigter

Issos Interieur en Expo

Hoe vaak gebeurt het nu dat je iemand vindt die én volgend kan zijn, én de leiding neemt? Hildy neemt de regie, en laat mij de keuze.”

lees verder>>

Francien van Eersel

Tr-Ibu

Als ontwikkelaar van appartementen voor senioren en mensen met een beperking, ben ik erg blij en trots op de samenwerking met Hildy van den Broek

lees verder>>

Lloyd Veira

CareLess Residences

Een uitstekende partner met goede creatieve ideeën en oplossingen. Of dit nu gaat over inrichting, (ver-)bouwen of maken van reclamemateriaal

lees verder>>

Annemieke Verschoor

Apreco

We werken planmatig, maar kunnen als het nodig is snel schakelen. Hildy bouwt relaties die naast de inhoud ook gewoon heel prettig zijn.

lees verder>>

Suzanne Pepping

Hartgroeien

INTERIEUR B2B

Ruimtelijke vormgeving op maat. Voor o.a. bedrijven, kantoor, winkel, school en semi-openbare ruimtes.

Lees meer

INTERIEUR PARTICULIER

Maak van je huis en thuis! Met een goed doordacht interieur plan en mooie materialen.

Lees meer