Wat anderen zeggen:

Hildy heeft voor ons een geweldig fantastisch ontwerp gemaakt voor ons nieuwe stulpje in Groningen (bestaande woning). Inclusief moodboards, verbouw- en product suggesties en ook nog eens een lichtplan! Ze luistert goed naar je wensen en ideeen en heeft zich er helemaal ingestort. Ze is up-to-date wat betreft de trends. Het was verrassend en hadden we zelf echt nooit kunnen bedenken. We bevelen Hildy van harte aan!

Ilse en Krishan Radstaat

Particulier

Voor de Torenpleinschool in Vleuten heeft Hildy twee prachtige leerpleinen ontworpen en gerealiseerd. Ze heeft onze wensen weten te vertalen in mooie praktische oplossingen. De ruimtes zijn na de verbouwing efficiënt ingericht. Dit was ons nooit gelukt zonder haar.  Elke dag opnieuw genieten onze leerlingen van het leerplein. Het is mooi te zien hoe het leren en spelen daar samenkomt. Een aanwinst voor de school! Inmiddels is het derde leerplein in de maak en kunnen wij niet wachten op het eindresultaat.  

De samenwerking met Hildy heb ik als erg prettig ervaren. Steeds denken in mogelijkheden. Kan niet bestaat niet!

Wij zijn Hildy dankbaar voor haar expertise, enthousiasme en gedrevenheid. Ik kan Hildy aan iedereen aanbevelen en ik zou zonder twijfel Hildy het volgende project op school laten ontwerpen.” 

Danique Zelissen

Directrice Torenpleinschool 

Hildy heeft ons geadviseerd en geholpen bij een complex project; hoe huisvest je twee bedrijven met compleet verschillende klanten op een logische en natuurlijke wijze in één bedrijfspand? Elke klant dient zich vanaf het moment van binnenkomst welkom te voelen en dat vraagt wat van zowel het ontwerp, als de aankleding als de materialen. Hildy heeft op een hele ingenieuze wijze onze bedrijven aan elkaar weten te verbinden in termen van inrichting zodat er echt eenheid is ontstaan. Ze is technisch en praktisch sterk en ook heel creatief, een mooie combinatie. Daarbij neemt ze in haar werkwijze de tijd voor grondig onderzoek en biedt ze meerdere keuzes en oplossingen aan om invulling te geven aan de uitvoering van het ontwerp. Ook haar betrokkenheid bij het realiseren van het ontwerp heb ik als heel prettig ervaren.”

Annemarie Van Luttikhuizen-Van Bruinisse

En Profiel – 

Regelmatig roepen wij de kennis en kunde van Helemaal Hildy in. Dit doen wij bij uiteenlopende interieur- en beursprojecten.

Hildy weet ons ieder keer weer te verbazen met haar creatieve ideeën en oplossingen bij het inrichten van bijvoorbeeld bankkantoren en kantoorruimten, maar ook kerkgebouwen en tentoonstellingen. Zo richtten wij onlangs nog samen de Pieterskerk in Leiden in voor de Open Dagen van de Universiteit. Zij denkt groots!

Hildy is creatief , oplossingsgericht en heeft een scherp oog voor kwaliteit. De impact van visuele communicatie kent zij als geen ander. Door de grafische dienstverlening van Helemaal Hildy  worden wij ontzorgd en zijn onze gezamenlijke projecten altijd spraakmakend en oogstrelend!”

Nico Rigter

Issos Interieur en expo

Als ontwikkelaar van appartementen voor senioren en mensen met een beperking, ben ik erg blij en trots op de samenwerking met Hildy van den Broek. Hildy heeft de huisstijl van onze fantastische organisatie CareLess ontwikkeld. Niets is haar te dol en vooral haar snelheid is bewonderenswaardig.

Ik beveel Hildy dan ook van harte aan, aan iedereen die waarde hecht aan hoge kwaliteit en snelle service!”

Lloyd Veira

CareLess Residences

Wij doen al jaren zaken met Hildy! Zo ontwerpt en vervaardigd zij ons promotiemateriaal en onze jaarlijkse kalender. Ze staat ons altijd bij met vele creatieve ideeën. Zo heeft ze in onze showroom, voor het plafond van ons Geberit sanitair, een heel leuk ontwerp gemaakt: een doek met een 3D buizenstelsel (onze branche). Als je naar boven kijkt, lijkt het of je zo de diepte in kijkt met industriële buizen. Dit geeft een ontzettend leuk effect en levert vele positieve reacties op bij onze klanten! Het mooie is dat je zo’n klus bij Hildy helemaal uit handen kunt geven! Een trouwe partner, die met je meedenkt en alles van A tot Z regelt en uitvoert.

Annemieke Verschoor

Apreco

Wat is het heerlijk om te werken met Hildy. Hoe vaak gebeurt het nu dat je iemand vindt die én volgend kan zijn, én de leiding neemt? Dat is precies wat Hildy doet. Ik kwam in contact met Hildy op een moment dat mijn huisstijl al stond. Hildy heeft zich die in no-time eigengemaakt en doorvertaald in allerlei middelen. En – in een uiterst prettige samenspel – ontwikkelt de huisstijl zich in iets dat nog beter is, en strakker dan ooit. Hildy neemt de regie, en laat mij de keuze. Ik kan met Hildy lezen en schrijven.”

Francien van Eersel

Tr-Ibu 

Ik ben ondernemer en Hildy is mijn vormgever. Waarom? Omdat Hildy begrijpt wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dat doe. Daarom lukt het haar om exact die beelden te scheppen die mijn programma’s en mijn branding ondersteunen. Aan een half woord heeft ze inmiddels genoeg en ik ben altijd verrast door de kracht van haar vormgeving. Mijn ideeën krijgen vorm, ze worden echt. Het verhaal komt in beeld op een manier die helemaal past bij Hartgroeien. En soms gaat dat nog verder, dan is Hildy mij voor. Dan weet ik door haar beeld ineens waar het werk over gaat.

Samenwerken met Hildy is een feestje. We werken planmatig, maar kunnen als het nodig is snel schakelen. Hildy bouwt relaties die naast de inhoud ook gewoon heel prettig zijn. Als ik aan Hildy denk, dan denk ik aan haar rake beelden, haar lach en haar haarscherpe analyse van de essentie van het verhaal dat ze overbrengt. Ze is een kei in haar vak.”

Suzanne Pepping

Hartgroeien

Ik heb de afgelopen maanden intensief met Hildy mogen samenwerken en haar inzet, flexibiliteit en immer positieve houding resulteerde in een samenwerking die ik hoop nu en in de toekomst voort te mogen zetten. Haar creatieve geest heeft mij een aantal keer verrast doen staan. Ik kan dan ook niet anders zeggen dat je bij Helemaal Hildy waar krijgt voor je geld en ook niet onbelangrijk; altijd een vrolijke glimlach!”

Danielle de Groot

Ondernemers Vereniging Leidsche Rijn

Hildy is naast het feit dat ze gezellig, lief en integer is een echte vakvrouw. Ze vraagt in gesprekken goed door en heeft snel in de gaten wat je als klant wilt. Ze is erg klantgericht en gaat voor het beste resultaat voor beide partijen! En last but not least is ze erg creatief en werkt hard en snel, heerlijk om met haar samen te mogen werken. Ik beveel haar dan ook van harte aan!”

Nanette van Wezel

Wezenlijk Veranderen

Hildy van den Broek-Kroon is een uitstekende professional: uiterst precies, adaptief aan de wensen van de opdrachtgever, met pertinente voorstellen tot verbetering van aangereikte ideeën, werkt snel en doelmatig. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding ook. Sterk aanbevolen!”

Jan Lambrecht

Notariaat Jan Lambrecht

Working with Hildy van den Broek – owner of Helemaal Hildy has been a very enjoyable experience. I work in International Marketing and as part of this function I often work on projects focused on creating and branding marketing brochures, event invites, posters and other forms of promotional materials. Hildy has been our company’s main point of contact for marketing materials in terms of design & creation carried out for our international regions. She is able to work extremely quickly whereby providing a professional finish to our projects and creations. I highly recommend Hildy to anyone whom needs a solution to creating marketing and promotional materials to increase and reinforce brand identity and image.”

Y. Inze 

AMS Europe BV