Don’t take MY word for it…

Suzanne Pepping – Hartgroeien

Ik ben ondernemer en Hildy is mijn vormgever. Waarom? Omdat Hildy begrijpt wie ik ben, wat ik doe en waarom ik dat doe. Daarom lukt het haar om exact die beelden te scheppen die mijn programma’s en mijn branding ondersteunen. Aan een half woord heeft ze inmiddels genoeg en ik ben altijd verrast door de kracht van haar vormgeving. Mijn ideeën krijgen vorm, ze worden echt, het verhaal krijgt een smoel die helemaal past bij mij. En soms gaat dat nog verder, dan is Hildy mij voor. Dan weet ik door haar beeld ineens waar het werk over gaat.  Samenwerken met Hildy is een feestje. We werken planmatig, maar kunnen als het nodig is snel schakelen. Hildy bouwt relaties die naast de inhoud ook gewoon heel prettig zijn. Als ik aan Hildy denk, dan denk ik aan haar rake beelden, haar lach en haar haarscherpe analyse van de essentie van het verhaal dat ze overbrengt. Ze is een kei in haar vak.

Nico Rigter – Algemeen directeur – Issos Interieur en expo

Regelmatig roepen wij de kennis en kunde van Helemaal Hildy in. Dit doen wij bij uiteenlopende interieur-  en beursprojecten. Hildy van den Broek weet ons ieder keer weer te verbazen met haar creatieve ideeën en oplossingen bij het inrichten van bijvoorbeeld bankkantoren en kantoorruimten, maar ook kerkgebouwen en tentoonstellingen. Zo richtten wij onlangs nog samen de Pieterskerk in Leiden in voor de Open Dagen van de Universiteit. Zij denkt groots! Hildy is creatief , oplossingsgericht en heeft een scherp oog voor kwaliteit. De impact van visuele communicatie kent zij als geen ander. Door de grafische dienstverlening van Helemaal Hildy worden wij ontzorgd en zijn onze gezamenlijke projecten altijd spraakmakend en oogstrelend!

Annemieke Verschoor – Apreco

Een uitstekende partner met goede creatieve ideeën en oplossingen. Of dit nu gaat over inrichting, vormgeven van reclame-uitingen of het leveren van beursmaterialen.

Lloyd Veira – CareLess Residences, Services en Products

Als ontwikkelaar van appartementen voor senioren en mensen met een beperking, ben ik erg blij en trots op de samenwerking met Helemaal Hildy. Hildy heeft de huisstijl van onze fantastische organisatie CareLess ontwikkeld. Daarnaast kunnen wij altijd op haar bouwen waar het gaat om brochures, informatieboekjes, flyers etc.. Niets is haar te dol en vooral haar snelheid is bewonderenswaardig. Ik beveel Hildy dan ook van harte aan, aan iedereen die waarde hecht aan hoge kwaliteit en snelle service !

Francien van Eersel – Tr-Ibu

Wat is het heerlijk om te werken met Hildy. Hoe vaak gebeurt het nu dat je iemand vindt die én volgend kan zijn, én de leiding neemt? Dat is precies wat Hildy doet. Ik kwam in contact met Hildy op een moment dat mijn huisstijl al stond. Hildy heeft zich die in no-time eigengemaakt en doorvertaald in allerlei middelen. En – in een uiterst prettige samenspel – ontwikkelt de huisstijl zich in iets dat nog beter is, en strakker dan ooit. Hildy neemt de regie, en laat mij de keuze. Ik kan met Hildy lezen en schrijven.

Alles in balans. Samen werken met creativiteit en doelgericht vorm geven aan ideeën.

Sandra van der Heijden – BasisWorks

Helemaal Hildy heeft de afgelopen jaren verschillende werkzaamheden voor en met ons verricht. Opmaak van Ebooks, visitekaartjes, logo’s en diverse visuals voor on- en offline gebruik. Hildy is professioneel, weet waar ze over praat, denkt out of the box en laat ruimte over voor input van de klant. Hildy is erg prettig om mee samen te werken en heeft nog humor ook. Ik zou haar aan iedereen aanraden!

Selena Bikhan-Bouman – Projectmanager at Extra Trainers

Hildy werkt snel en professioneel. Ze heeft goede ideeën, denkt goed mee en oog voor detail. We werken prettig met haar samen!

Notariaat Jan Lambrecht – België

Hildy is een uitstekende professional: uiterst precies, adaptief aan de wensen van de opdrachtgever, met pertinente voorstellen tot verbetering van aangereikte ideeën, werkt snel en doelmatig. Uitstekende prijs/kwaliteit-verhouding ook ! Sterk aanbevolen!

Desirée Horning – Verzuimspecialist

Soms is het zó leuk om een aanbeveling te mogen schrijven. En dit is er zo één. Ik heb met Hildy samen gewerkt aan het logo, de flyer en de huisstijl van mijn eigen praktijk Kracht bij Kanker. Het resultaat is dat het logo en de flyer exact uitdragen wat ik bedoel. Iedereen die het ziet, maakt er complimenten over en dat is natuurlijk wat je graag wilt. Hildy werkt vanuit een ontspannen omgeving. Tijdens de gesprekken, waarbij uitgebreid ingegaan wordt op het soort bedrijf/praktijk en de diensten gaan bij haar de radartjes al draaien. Hildy voelt goed aan wat de bedoeling van de klant is en vertaalt dit op zeer professionele wijze. Ze werkt snel en adequaat en houdt continue jouw doel voor ogen.

Yilmaz Ince – AMS/Boston Scientific

Working with Hildy van den Broek has been a very enjoyable experience. I work in International Marketing and as part of this function I often work on projects focused on creating and branding marketing brochures, event invites, posters and other forms of promotional materials. Hildy has been our company’s main point of contact for marketing materials in terms of design, creation and DTP work carried out for our international regions. She is able to work extremely quickly whereby providing a professional finish to our projects and creations. In the past we have had much difficulties in finding a company which can provide the quick turnaround time, and is able to provide a professional finished product as Hildy has proved to be able to deliver over and over again. I highly recommend Hildy to anyone whom needs a solution to their creative production as well as creating marketing and promotional materials to increase and reinforce brand identity and image.