Jaar
2023
Klantnaam
Fam. Wolters
Project soort
Wonen
Locatie
Nieuw Vennep

Mix, Match en Meer!

Bij dit project speelde er o.a. de volgende zaken:
1) verbouwingsplannen*:
- open haard (midden in de woonkamer) verwijderen
- keuken openbreken naar woonkamer (kolom met standleidingen)
- deels verlaagde en elders juist deels verhoogde plafond naar 1 niveau brengen
- nieuwe vloer en keuken
- verlichtingsplan

2) sterk uiteenlopende stijlkeuzes:
- modern, strak
- klassiek
- landelijk
En heeeel veel spulletjes; koeien, fotolijstjes, zilverwerk, klokken, beelden, etc.

Best een uitdaging, maar door het fijne contact met deze opdrachtgevers is het toch gelukt om er echt hun nieuwe thuis van te maken. Goed doorgronden, de échte wensen achterhalen blijkt keer op keer het meest belangrijke voor een mooi en kloppend eindresultaat.
En streng zijn... dat helpt ook ;) Sommige zaken mogen soms gewoon weg.

En dat schilderij met die prachtige dame...die dame hoorde bij het ontwerp en heb ik ook geleverd als peesdoek in een zwart aluminium frame, en ze maakt indruk! Wanneer je nu het huis binnenstapt is het geen schizofreen verhaal, het klopt echt bij elkaar, zelfs de ruimte voor de kleinkinderen doet het heel goed met de nieuwe kleurstelling en indeling. Het leuke van dit project, is dat het écht hun huis is, niks geen standaard plaatje, heerlijk eigen!

* bij dit soort verbouwplannen wordt er altijd geschakeld met een architect of constructeur en vaak ook met de aannemer. Op die manier weet ik zeker dat wat ik voorstel ook daadwerkelijk uitgevoerd kan worden.

Impressies interieurontwerp

REVIEW

Wij zijn in contact gekomen met Hildy via een vriend van ons waar Hildy ook een volledige restyling/lichte verbouwing van de beneden etage heeft gerealiseerd, wat bij ons ook de bedoeling is.

Hildy heeft een goed luisterend oor. Ze heeft onze wensen nauwkeurig geïnventariseerd. Hierbij was er vooral veel aandacht van wat absoluut niet mocht veranderen dan wel onderdelen uit de bestaande inrichting die moesten blijven.Na deze analyse heeft ze met haar spontane ingevingen en kennis van moderne interieur styling een metamorfose van onze inrichting in 3D voorgesteld, waar we heel erg over te spreken zijn en erg enthousiast. We zouden helemaal Hildy zeker de volgende keer , indien nodig, weer inschakelen en uiteraard aanbevelen.

Na onze definitieve bepaling van de inrichting is ze onze blijven helpen met het aanpassen van kleine onderdelen. Alle kleuren van wanden en vormgeving van de inrichting zijn op elkaar afgestemd. Ook heeft ze enkele onderdelen van de herinrichting voor ons geleverd. Dit ging snel en adequaat.

Inmiddels is de hele verbouwing achter de rug. We zijn ontzettend blij met het resultaat en dit hadden we zelf nooit kunnen bedenken .
Uitstekende communicatie , meedenkend en een onwijs leuk contact met Hildy . De combinaties met kleuren en plaatsen van de meubels , super, echt wat bij ons past.

Met dank aan Helemaal Hildy en wat eigen inbreng is het helemaal ONS huis geworden voor de komende jaren.

2023

Wat zeggen de klanten