Waar mag ik jou bij helpen? #AANBOD

Aanbod diensten

Je zit met wat vragen rondom je interieur...wat is dan voor jouw situatie wenselijk?

Je kan bij Helemaal Hildy terecht voor uiteenlopende diensten rondom interieurontwerp. Van uitgebreide indeling-plannen, met duidelijke 3D presentaties, maatvoering-tekeningen, en impressies tot een advies gesprek van 2 uur. Een shopsessie of enkel een verlichtingsplan? En de tuin, moet die erbij of enkel maatwerk meubilair? Het kan allemaal en elk pakket wordt op maat afgesproken op basis van jouw wensen, mogelijkheden en budget.

Hieronder wat mogelijkheden op een rijtje:

Interieurontwerp

Ideaal voor wanneer je denkt aan verbouwen, verhuizen of resylen. Want met een goed interieurplan worden de te nemen stappen inzichtelijk en blijf je binnen je gestelde budget. Hierbij werk ik met SketchUp, een 3D programma waarin de situatie op schaal ingetekend wordt. In tegenstelling tot handgetekende voorstellen geeft dit de mogelijkheid om meerdere scenario's toe te passen en echt alle mogelijkheden te bekijken. Zowel in indeling en in look&feel.

Daarbij is dit een enorm fijne tool om bedachte verbouwingen inzichtelijk te maken, waar komt een doorloop? Hoe ver moet de uitbouw worden om er wel goed te kunnen zitten? Of is er een alternatieve indeling voor de bovenverdieping te bedenken?

Meer informatie over mijn werkwijze lees je hier: https://helemaalhildy.nl/over-...

Zowel voor de zakelijke- als voor de particuliere markt is dit een veel gevraagde dienst.

Bekijk Interieur*ontwerp* van Helemaal Hildy

VerlichtingsPLAN

Let your light shine on!

Ga je bezig met je interieur? Kijk dan ook kritisch naar je verlichting. Zowel in huis als op kantoor is de juiste verlichting erg belangrijk. Het brengt sfeer, zorgt ervoor dat je niet in je vingers snijdt op het aanrecht en zet een kunstwerk in de (letterlijke) spotlight.

(Nu kan je daar zelf mee aan de gang met een 6 stappenplan: Start hier!)

Maar als je toch toch twijfelt - of het geheel klopt of de stroompunten op de juiste plek zitten - of er gewoon geen zin in hebt, dan kan je zeker kiezen om dit uit handen te geven.

Het verlichtingsplan kan je uitbreiden met een schakelplan (aan/uit knoppen, dimmers, domotica), afhankelijk van de situatie kan dit handig zijn. Het verlichtingsplan wordt doorgaans icm interieurontwerp afgenomen, maar is ook als aparte module beschikbaar - vraag naar de mogelijkheden.

Bekijk *Verlichtings*PLAN van Helemaal Hildy

Maatwerk meubilair

Wanneer een standaard kast, tafel of bureau niet past, dan is maatwerk meubilair de uitkomst. Sterker nog.. ook wanneer een standaard meubelstuk wel past biedt maatwerk veel voordelen. Je kan echt een statement maken, op veel manieren. Alle keuze vrijheid in kleur en materiaalgebruik. Geen loze ruimtes die onbenut blijven en stof vangen (vaak de ruimte tussen kast en plafond). Alle opbergruimte precies afgestemd op wat er in komt: denk dan aan LP's, een kunstwerk (uirgelicht uiteraard) of de strijkplank.

Mogelijkheden te over!

Bekijk Maatwerk meubilair van Helemaal Hildy

SHOPSESSIE

Je hebt een top-interieurontwerp, en om dit op de juiste manier te realiseren heb je wellicht ook wat nieuwe spullen nodig? Denk aan een bank, een kleed, tafels, verlichting, behang, accessoires, etc. Superleuk, want 'lekker shoppen!'

Mocht je hier nou toch wat onzeker over zijn, dan heb ik een goede oplossing voor je: Een personal shopping sessie! Deze sessies vinden plaats bij De Woonindustrie te Nieuwegein à € 275,00 incl. BTW, max. 4 uur, het ETC Design Centre te Culemborg à € 295,00 incl. BTW, max. 4 uur. Of een andere locatie naar keuze (zoals Eijerkamp) - op aanvraag.

In ca. 4 uur lopen we alles af wat je nodig hebt bij een groot scala producenten en leveranciers die in dit design-centrum vertegenwoordigt zijn. Aangezien particulieren niet rechtstreeks kunnen kopen lopen de bestellingen via Helemaal Hildy.

Dit levert je enorm veel tijdwinst op en bespaart miskopen! Ook de levering kan je -in overleg- uit handen geven.

Bekijk SHOP*SESSIE* van Helemaal Hildy

Interieuradviesgesprek

'Gewoon een beetje advies' bij jou op locatie.

Doorgaans maak ik uitgebreide interieurontwerpen voor als je gaat verbouwen of verhuizen, maar als je niet wil verbouwen of verhuizen, kan het zijn dat je wel met meerdere interieur-vragen rondloopt en 'gewoon een beetje advies' wilt. Dan maken we een afspraak bij jou op locatie en twee uur lang mag je al je interieur-vragen op mij afvuren! Ik zorg dat ik e.e.a. aan samples/stalen mee heb van verschillende zaken.

Tip
: Maak van tevoren een lijstje met wat je graag wil weten (en deel die van te voren met mij): kleurgebruik, materiaalgebruik, indeling van het meubilair, etc. Misschien wil je verlichting, nieuwe meubels en/of accessoires aanschaffen en wil je het graag in één keer goed doen. Wat je vragen ook zijn, met een adviesafspraak is mijn professionele interieur-brein voor 2 uur de jouwe!

Kost dat? € 295,- incl btw* op locaties rondom Utrecht/Leidsche Rijn. Overige locaties of andere tijdsduur op aanvraag. (*prijs geldig t/m 31 okt. 2023)

Direct inplannen: hallo@helemaalhildy.nl of bel 06 2871 4612

Bekijk Interieur*adviesgesprek* van Helemaal Hildy

TUINONTWERP

Wil je de indeling van de tuin mee nemen in het ontwerppakket? Dat kan! Ideaal als je binnen en buiten optimaal op elkaar wilt laten aansluiten. Zo zorg je voor eenheid en versterken de tuin en de (woon)kamer elkaar. Denk hierbij aan looplijnen die goed op elkaar aansluiten, mooie zichtlijnen en ook speelt de gewenste look&feel natuurlijk een belangrijke rol.

Wat ik meegeef in een tuinontwerp is met name de indeling: paden, overkapping, loungezit, BBQ/buitenkeuken, schuur(tje) en evt. een vijver, zitkuil of jacuzzi. Wil je helemaal los? Dan ontwerp ik ook staalwerk op maat!

In het tuinontwerp geef ik aan waar je hoge of lage beplating kan zetten. De exacte beplanting... dat laat ik graag aan jullie zelf of een hovenier over. Een hovenier kan jou goed adviseren over welke planten het waar het beste doen. Denk aan schaduw-/zon-rijk, winterhard, etc. Met het inrichtingsplan in handen komt het vast goed.

Bekijk TUIN*ONTWERP* van Helemaal Hildy