Werkwijze Helemaal Hildy

Stop met uitstellen, start met plannen

STOP MET UITSTELLEN, START MET PLANNEN...met een goed interieurplan is het echt geen sprong in het diepe!

Zit je te denken om jouw woning of bedrijfsruimte te restylen, verbouwen, aanbouwen of wil je verhuizen? En heb je een idee van wat je wilt, maar weet je niet precies hoe dat er dan uit komt te zien of hoe je dat moet gaan realiseren? Dan staat Helemaal Hildy Interieurontwerp voor je klaar!

Bij dit soort breinbrekers voorzie ik in maatwerk interieurontwerp, waarin echt inzichtelijk wordt wat er allemaal mogelijk is binnen de grenzen van jouw project. Met 3D impressies krijg je een duidelijk beeld van hoe het resultaat er uit ziet. Afhankelijk van waar behoefte aan is, omvat een interieurontwerp-pakket de volgende zaken:

INTERIEURONTWERP

In een uitgebreid startgesprek bespreken we jullie wensen, eisen en ideeën en bekijken de ruimte(s)/tekeningen bij nieuwbouw. Bij de start is het handig als er bouwtekeningen aanwezig zijn met accurate maatvoering. Mochten die niet beschikbaar zijn dan kan er een inmeet-afspraak worden gepland.

Alle informatie wordt in een treffend interieurontwerp verwerkt, waarbij beleving én functionaliteit hand in hand. Tijdens dit proces onderzoeken we de verschillende mogelijkheden en creëren een indeling én look&feel die het beste bij jullie situatie past. Het ontwerp wordt in 3D (SketchUp) op schaal ontworpen en wordt gepresenteerd met duidelijke plattegronden en sfeervolle impressies. Dit geeft een goed beeld van het gehele plaatje. Ondersteunend hieraan is het moodboard met product-, kleur- en materiaalsuggesties. Uiteraard horen plattegronden met duidelijke maatvoering ook bij dit pakket, te gebruiken om bijvoorbeeld een offerte aan te vragen bij de aannemer.

Al met al biedt dit een behoorlijk solide basis om echt stappen te zetten!

Benieuwd naar alle mogelijkheden, van advies gesprek tot shopsessie? Kijk dan even bij mijn aanbod

"Een idee tot leven brengen is het mooiste wat er is”


Als kind was ik al bezig met knutselen, tekenen, maar ook met orde aanbrengen in mijn fröbelwerk. De voorkeur voor uitdagende creaties mét een logische ondertoon zat er al vroeg in. Jarenlang heb ik hiermee gespeeld als zelfstandig grafisch vormgever en nu integreer ik dit in mijn interieurontwerpen. - Hildy

Wie is Hildy?

IN HET KORT:

Opgegroeid op het Prins Hendrik Schippersinternaat in Nieuwegein. Na de Havo het Nimeto Reclame & presentatietechnieken afgerond. Vanuit de opleiding gestart bij Stegman exbibition services, later bij Dekoteam Interieur & expo. Als decoratrice: signing, decoratie/styling. Vervolgens als office & marketing assistent ervaring opgedaan in HR & marketing bij American Medical Systems.

Mijn creativiteit bleef kriebelen, dus ben ik in 2005 gestart als zelfstandige grafisch vormgever en decoratrice: KROON reclame te Vleuten. In 2008 richtten mijn man en ik het bedrijf ACD Vleuten Interieur en Expo op. Ook hadden we een shop-in-shop met woondecoraties in Vianen met o.a. eigen producten. Na drie kids en e.e.a. aan bedrijfsveranderingen besloot ik me volledig te richten op interieurontwerp.

De bedrijfsnaam veranderde in Helemaal Hildy en mijn man Stef is nog steeds mijn steun en toeverlaat in meedenken bij ingewikkelde constructies. In de jaren erna heb ik diverse opleidingen gevolgd o.a.: interieur ontwerp, styling, lichtplan en groenplan voor interieur. Mijn grafische achtergrond blijkt vaak een hele fijne pré te zijn in dit mooie vak.


Motto: ‘ideeën tot leven brengen is het mooiste wat er is’

Technische skills: 3D: Sketch-up en renderprogramma Amb. Occlusion, Adobe creative suite (PS, ID, AI)

Persoonlijke skills: accuraat, meedenkend, luisterend oor, positief kritisch en betrokken.

Privé: Moeder van 3 jongens en hou van stripalbums (Storm, XIII), cryptogrammen, Elfia-events en spelletjes zoals Catan, D&D, Andor en games zoals Horizon, Myst, Zelda.

#het kan ook anders

Bekijk #het kan ook *anders* van Helemaal Hildy