Jaar
2023
Klantnaam
OBS 't Palet
Project soort
Leren
Locatie
Gouda

Transformatie basisschool

Dit is een foto van de bestaande situatie. De school is gebouwd in 1980 en er is sindsdien niet heel veel aan veranderd, het is dus tijd voor een flinke update van het interieur! De vloeren (oranje) zijn 'pas' een jaar of vijf oud en blijven dus. De ruimte wordt gebruikt voor zang, toneel en dans, en hier worden ook de voorstellingen gegeven waarbij de ouders op de stenen randen zitten. Maar ook wordt 'de kuil' gebruikt als extra leerplein, hiervoor sjouwen de leerlingen dus steeds de losse tafel in en uit de kuil. Het gevolg is wel herrie en onrust voor er gestart kan worden met het leerwerk of met het oefenen van een stuk.

Op zoek dus in het interieurontwerp naar meer rust, overzicht en een flinke upgrade in de look&feel.

In het ontwerp zijn elementen ingebracht die hiervoor zorgen. Zoals o.a. de witte scheidingswanden, die bieden ca. 11 vaste leer- en leesplekken en de geïntegreerde shutters zorgen voor de nodige privacy tijdens een voorstelling én transparantie bij dagelijks gebruik. Ook zorgen de shutters voor het breken van geluid, waardoor de akoestiek verbeterd wordt. Op het podium werken we met opklapbare tafels voor maar liefst 16 werkplekken. En weggeklapt is het hele podium weer beschikbaar voor een toneelstuk.

Bekijk *Transformatie* basisschool van Helemaal Hildy

Dit project is gerealiseerd met de medewerking van o.a. RG Interieur, Bouwbedrijf Zeelenberg, Tetos en Omnus interieurbouw

Impressies interieurontwerp

Wat zeggen de klanten