Jaar
2019
Klantnaam
Profiel & Dive Place
Project soort
Werken
Locatie
project locatie

Een bijzonder project

Bijzonder? Jazeker, want hoe breng je een Psychologie praktijk en een Duikschool met showroom/winkel samen in één pand? Mét behoud van eigen identiteit én waar de uiteenlopende doelgroepen zich allen thuisvoelen?

Dat was de vraag die Annemarie van Luttikhuizen (En Profiel) mij stelde toen we elkaar voor het eerst troffen.

‘Daar gaan we naar kijken en er is altijd een oplossing & ontwerp te maken’ zei ik dapper….

Dus, op naar de locatie en kennis gemaakt met Ferdinand Luttikhuizen (Dive Place) en echtgenoot van Annemarie. Het verhaal, wensen en eisenpakket was behoorlijk complex. Van de twee geschakelde bedrijfsunits zou er één afgestoten worden. Er was immers genoeg ruimte – vooral aan de kant van Dive Place, welke twee verdiepingen beslaat, met beneden een showroom/winkel en opslag van duikmaterialen. En op de eerste verdieping een algemene ruimte met bar en een leslokaal.

Technisch gezien: ruimte zat, de indeling is redelijk eenvoudig aan te passen. Qua stijl, sfeer en uitstraling: daar lag de uitdaging. Twee compleet verschillende bedrijven, met dito doelgroepen en dienstenpakket, bijna het tegenovergestelde van elkaar. Net als de twee mensen die ik goed heb leren kennen, leken de wensen behoorlijk ver uit elkaar te liggen. Maar zoals ze zeggen: Opposites attract! En díe energie, díe chemistry die zij samen hebben…die vind je uiteindelijk ook terug in hun gezamenlijke (bedrijfs)visie. Wanneer het gaat over lucht, adem en water…daar ligt de gemene deler, en wat voor één!

IMPRESSIE ontwerp en resultaat

Wat zeggen de klanten