Jaar
2022
Klantnaam
Fam. Deepak
Project soort
Wonen
Locatie
Vleuterweide

Interieurontwerp is enkel geschikt voor dikke portemonnees en luxe villa's!

Nou nee hoor, zeker niet!

Dit filmpje laat zien dat dit niet zo hoeft te zijn. In dit ontwerp gaat het om een relatief kleine ruimte, waar veel in moet passen; een keuken, een zithoek, een eethoek, een bureautje én speelruimte voor de kleine. Lees onder de foto's verder ->

Het verbouwingsbudget is niet zo groot (en dat is het tegenwoordig al snel nodig), dus we gaan creatief aan de slag. Met o.a. meubilair van #ikea, dit zijn prima materialen en bieden veel mogelijkheden om te customizen.

Daarbij moest ik werken met de net aangeschafte (behoorlijke grote) banken, af- en aanvoer van leidingwerk, een raar geplaatste muur (kon weg gelukkig) èn een relatief krappe ruimte. 'FF' puzzelen dus. Maar je ziet het, ook dit kan gewoon, voor iedereen!

Het interieurplan is niet al te ingewikkeld, zodat ze grotendeels zelf kunnen uitvoeren. Dat scheelt veel in het budget en geeft vaak een enorm voldaan gevoel. Een win-win-win denk ik dan!

Hoe zit dat dan met de kosten?
Een interieurontwerp is natuurlijk niet gratis, maar de investering haal je er met gemak uit, omdat miskopen worden voorkomen. Daarbij heb je een duidelijk plan waardoor je beter kan plannen, inkopen en kan afronden. Daarna is het een kwestie van genieten van je nieuwe stek!

Wat zeggen de klanten