Jaar
2019
Klantnaam
Sandra Vendel
Project soort
Tuinontwerp
Locatie
Utrecht

Veranda en tuinontwerp

In dit project waren twee zaken aan de orde:

1) de begane grand een update geven. Zo hebben we verschillende zaken aangepakt met een aangepaste indeling om de ruimte een fijne flow te geven. Daarbij is er nieuwe verlichting en een groot kunstwerk geplaatst, een bestaand meubel aangepast en hebben we het geheel met wat fijne accessoires het plaatje afgemaakt.

2) er bleek ook een vraag over de tuin, het was niet echt gezellig te krijgen, de fietsen staan altijd half in de tuin, ze wilden wel een veranda maar hoe gaat dat dan met de fietsen en de kliko's? Daar heb ik een ontwerp voor gemaakt, waarbij er genoeg ruimte is voor de functionele zaken, die ook dicht bij de poortdeur staan. En is er verder de tuin in ruimte ontstaan voor een hele fijne veranda.

KLANTERVARING

'Al een tijdje wilden we ons interieur een update geven. Zo was o.a. de verlichting aan vernieuwing toe, hadden we twijfels over de indeling en wilden we een fijnere sfeer in huis. Hildy heeft ons toen met haar advies heel fijn geholpen. En ze heeft meerdere zaken voor ons geregeld, zoals de aanpassing van onze TV kast, een kunstwerk, lampen en klein meubilair. Hierin vond ik het heel fijn dat we echt goed contact onderhielden en dat ze echt luistert naar wat wat je bedoelt. Een ander project waar we niet helemaal uitkwamen was een veranda in de tuin en hoe dat zou passen. Ook daar kwam Hildy met een goed idee en duidelijke tekeningen van hoe het gemaakt kon worden. Inmiddels zitten we al een jaar in deze fijne veranda en genieten er elke dag van!'

Sandra Vendel

Wat zeggen de klanten